Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Piráti vyplují do televizních vod


ikona
Spooner
pirati
A za kormidlem bude stát Michael Bay! 

Americkou kabelovku Starz máme všichni čím dál radši. Z výborného dramatu Boss nám zase týden co týden padá brada na zem, sympatické retro Magic City se nebojí přijít se známými hereckými jmény a o čím dál větší velkoleposti Spartaka už jsme toho také napsali celkem dost. Právě oblíbený naštvaný ex-otrok však začátkem příštího roku rozseká Římanům hlavy naposledy a slibná televize tak přijde o svůj nejslavnější artikl, který bude chtít samozřejmě co nejdřív nahradit přinejmenším stejně úspěšným projektem. S jedním z žhavých kandidátů, který by mohl po slavném bijci převzít místo, navíc přichází člověk nejpovolanější, Michael Bay.

Režisér Transformerů totiž chystá pro kabelovku Starz seriál Black Sails, na kterém se bude podílet jako výkonný producent. Jeho nový seriál bude vycházet z klasické knížky Roberta Louise Stevensona Ostrov pokladů. Tedy seriál z ní bude vycházet velice volně, jelikož samotný příběh nás zavede k událostem, které se staly dvacet let před proslulým hledáním pokladu. Dostaneme se tak na loď legendární kapitána Flinta, který společně se svou posádkou a jejím novým členem Johnem Silverem bojuje o každodenní přežití. Při svých cestách narazí neohrožený kapitán na celou řadu jiných kriminálních živlů a ti se rozhodně nebudou bát prolít krev. Pohádka pro děti nás tedy rozhodně nečeká. K projektu se navíc nyní přidal Neil Marshall, režisér béčkového akčního fláku Soudný den nebo výborného hororu Pád do tmy. Marshall, který nedávno zrežíroval také věhlasnou bitvu na Černovodě ve Hře o trůny, se postará o režii pilotního dílu. A vzhledem k jeho zmíněné televizní práci, by mu to nemělo činit sebemenší problém. Není tedy divu, že samotná televize očekává od seriálu velké věci. My už je totiž začínáme očekávat také. Škoda, že seriál k nám dopluje až v roce 2014.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace