Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, baviči a hokejisté


ikona
Dr.Z
krausšíp
Proč chce Kateřina Hrachovcová vykastrovat Šípa? A jaký striptýz by rád viděl Kraus? 

Prázdniny končí a obě talk shows tak nasadili poslední reprízové díly. Všechnopárty opět vsadila na jeden z těch starších a s tématem "Baviči" jsme se mohli na tři rozhovory s hosty, kteří mají co dočinění s humorem a bavením ostatních lidí.


Jako první přišel Milan Pitkin. Dozvěděli jsme se, kde přišel ke své přezdívce a jaké vůbec byly jeho začátky. Karla Šípa pak také zajímalo, co dělal před tím než začal bavit lidi a řeč tedy byla o studiích na zemědělce, taxikaření a talentové soutěži. Samozřejmě se nezapomněli zmínit ani o Pitkinově typickém koktání. Imitátor Petr Jablonský využívá svůj hlas trochu jiným způsobem. Jako dítě se však chtěl věnovat herectví. To mu však nevyšlo a přes účinkování v travesti kabaretu se dostal k napodobování známých osobností. Dozvěděli jsme se i jaký hlas se naučil jako první, jak dlouho to trvá, než se nějaký naučí a které jsou nejtěžší. Posledním hostem byla Kateřina Hrachovcová. Do tématu sice zapadala jen okrajově, ale i tak dokázala svým způsobem pobavit. Pokusila se do Všechnopárty vnést trochu ticha, což se jí však moc nepovedlo a Karla Šípa spíš rozhodila.


V Show Jana Kraus po celé prázdniny nasazovali převážně slabé, nevýrazné a hlavně kolikrát i nezábavné díly. Zachránit se to pokusil až v posledních několika týdnech, kdy to šlo kvalitou mírně nahoru. Toto snažení dokazuje i epizoda z minulého pátku, která patřila zřejmě k tomu nejlepšímu, co Prima Family pustila do vysílání.


Vše začala slovenská herečka Kamila Magálová. Jan Kraus se ptal hlavně na ochranu zvířat, zvláště pak koní. Zajímalo ho ale také její kuchařské umění, bulvár, životní poslání mužů a žen a vztah mezi Čechy a Slováky. Jako další se ukázali hokejoví reprezentanti Jakub Krejčík, Michal Vondrka a Jakub Petružálek. Společensky unavení bronzoví medailisté přiblížili atmosféru v šatně a jak to vypadá, když na semifinále přijedou manželky a přítelkyně. Krause vyškolili, jak správně nadávat rozhodčím a samozřejmě nezapomněli ukázat medaile. Na závěr všechny odrovnala Paris Wilton. Díky ní už máme jasno v tom, jaký je rozdíl mezi pornostar a sexystar a jak probíhá jedno z jejích vystoupení.


Série repríz je za námi a pokud bych měl v tomto duelu vyhlásit vítěze, jednoznačně by jím byla Všechnopárty. Na rozdíl od Show Jana Krause dokázala pobavit téměř v každém dílu a když už jsme se nesmáli, dozvěděli jsme se z rozhovorů alespoň něco zajímavého. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace