Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Speciální jednotka hlásí příchod


ikona
Spooner
act
Act of Valor vyfasuje televizního bratříčka. 
Válečný Act of Valor patřil rozhodně mezi ty příjemnější filmová překvapení první půlky tohoto roku. Snímek, jehož hlavní kladem byly reálně používané taktiky amerických vojenských jednotek, sice mohl mít méně béčkový scénář a obsadit opravdové vojáky do hlavních rolí také nebyl nejmoudřejší tah. I tak jsme ale dostali za málo peněz celkem hodně muziky. Film navíc slavil v kinech slušný úspěch a na to producenti vždycky slyší.
 
Studio Relativity Media, stojící za vojenským hitem, se tak rozhodlo přeměnit snímek do televizní podoby. Seriál bude pochopitelně pokračovat ve šlépějích svého filmového předobrazu, takže nás opět čeká plno těžkých misí jednotky SEALs, reálné vojenské taktiky a snad i hodně akce. Zatím se samozřejmě neví, kdy se se speciálními jednotkami v televizi setkáme a samotné studio prozatím jen nabízí svůj projekt televizním stanicím. Snad tedy tvůrce propříště napadne obsadit do hlavních rolí skutečné herce. Není to ovšem jediný “realistický“ seriál plný speciálních jednotek, který se na nás chystá. Kabelovka TNT totiž již pilně pracuje na seriálu React, který nás zavede do zákulisí elitní jednotky black ops. Na seriálu se navíc producentsky podílí režisér filmového Act of Valor, Scott Waugh, a scénář již sepisuje jeden ze scénáristů oblíbeného seriálu Suits, Sean Jablonski. Tak uvidíme, jaké seriálové jednotce se nakonec povede lépe.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace