Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, móda a volejbal


ikona
Dr.Z
krausšíp
Proč jsou lepší krávy než modelky? A co si signalizují volejbalistky? 

Po prázdninové pauze se nám v olympijských holínkách a ve sportovně laděné Všechnopárty z divadla Semafor přihlásil Karel Šíp. Kromě sportu byla tématem taky móda a nad některými trendy se hned pozastavil.

Prvním hostem byla jedna z autorek olympijské "uniformy" český sportovců Eva Janoušková. Pochlubila se úspěchy, které v Londýně sklidili a proč někteří olympionici rychle změnili na jejich oblečení názor. Karla Šípa pak zajímaly podrobnosti o práci v módním průmyslu nebo smysl módních přehlídek. Na závěr pak Eva Janoušková dementoval fámy o vztahu svého otce Lubomíra Štrougala s Helenou Vondráčkovou.

Čerstvý profesor a  akademický malíř Michael Rittstein se tematický zaměřuje kromě jiného také na sport. Popsal, jak správně převážet obrazy, jaké zvolit rozměry, aby se vám dílo vešlo do evropskou unií standardizovaného výtahu a proč jsou krávy lepší než modelky. Mluvil také o tom, kde bere inspiraci pro své obrazy, co si u něj objednal soused a čím se sám nechal pomalovat.

Definitivní tečku za evropským šampionátem ve fotbale přišel udělat Miroslav Pelta, předseda Fotbalové asociace České republiky. S Karlem Šípem zavzpomínali na společný zápas v Kambodži, probrali nevybíravou kritiku, která se snesla na tým a podívali se na to, jak se přerozdělovaly peníze utržené za EURO 2012.

Jan Kraus si přes prázdniny připravil nový výraz pro politiky a navrhl svůj plán na řešení ekonomické krize. Nezapomnělo se ani na tradiční kontrolu Odvárky a jednu zajímavost ze zpráv.

Jako první přišel Bolek Polívka a hned na úvod se svěřil, proč ke svému královskému titulu nechce přidat ještě ten prezidentský. S Krausem pak začali přepočítávat děti, přiřazovat je k matkám, ke kterým patří a také jsme se dozvěděli, kdo je to ambulantní otec. Došlo i na Bolkovu farmu a jak řeší třeba nedostatek sena. na závěr vymysleli ideální hospodu, odkud vás nepustí, dokud nebudete mít dostatečně vypito a vykouřeno.

Dalšími hosty byly plážové volejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková. Vysvětlily rozdíl mezi klasickým a beach volejbalem a jak se k němu vůbec dostali. Kraus se trochu zamotal v jejich přezdívkách "Maki a Kiki", začal pak šťourat do vztahu Markéty Slukové s trenérem Simonem Nauschem a nechal si vysvětlit signály, které volejbalistky používají. Všichni čtyři si pak chvilku zahráli na improvizovaném hřišti.

Na závěr se představil zřejmě nejmladší fotograf u nás. Šestiletý Kryštof Vaněk toho sice moc nenamluvil, ale to vůbec nevadilo, protože Krausovi to po prázdninách jelo až až. Po menších technických potížích Kryštof vyfotil všechny hosty a "podělil se" o své plány do budoucna.

První poprázdninový souboj českých talk shows dopadl o mnoho lépe pro Show Jana Krause. Bolkovi a volejbalistkám mohl ve Všechnopárty konkurovat pouze Michael Rittstein a to bylo tentokrát málo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace