Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: První minuty z druhé série Homeland


ikona
Spooner
homeland
Nemůžete se dočkat nové řady Homeland? Zde máte prvních 25 minut! 

Homeland patří rozhodně mezi ty nejkvalitnější seriály posledních let a první sezóna musela potěšit všechny milovníky napínavých dramat s chytrým scénářem. Tvůrci tak celkem po právu posbírali velké množství cen, včetně Zlatého Glóbu za nejlepší dramatický seriál, a pustili se do prací na další sérii. V té mají rozhodně na co navazovat, jelikož v posledním díle si nechali otevřeni celkem dost zadních vrátek a některé fanoušky tím trochu zklamali.

Druhá sezóna vtrhne na americké kabelovky již velmi brzy, konkrétně 30. září, a proto musí televize Showtime svůj nejčerstvější majstrštyk pořádně zpropagovat. Právě způsob propagace je tentokrát celkem netradiční. Kromě klasických plakátů a promo fotek nám totiž tvůrci naservírovali rovnou pětadvacetiminutový sneak peek, ve kterém můžete vidět polovinu prvního dílu! A to už je rozhodně porce, která musí uspokojit i toho největšího nedočkavce. Pokud se tedy nemůžete dočkat konce září a chcete vědět, jak se vyvíjí osudy Nicolase Brodyho a Carrie Mathisonové, nyní máte jedinečnou příležitost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace