Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní tipy 17.9. - 23.9.2012


ikona
Davies182
programtipy
Našeptávač největších televizních pecek v programu je zpět. Co dávají v bedně? 

TV tipy se vracejí. Snad jste si nemysleli, že jim dáme košem nadobro! Pečlivě vybraná selekce filmů, uváděných v bedně, dostává nový kabátek. Opět tu pro vás budeme každý týden, z audio nahrávek a stručného textového doprovodu přesedláváme k odstavcům s kratičkým shrnutím děje vždy těch největších filmových eventů. Tipů bude méně, budou stěžejnější a více v duchu V.I.M. Takže program a zvýrazňovač do ruky, začínáme.

PONDĚLÍ

Lepší už to nebude - Nova Cinema - 20:00 

Ve dvojce Predátora už Arnie stejně nehraje a Robert Pattinson zase každému nesedne – je tedy libo oscarovou romantickou komedii o mrzoutském spisovateli?  Na pondělní večer tak určitě doporučujeme oceněné polo-drámo s Jackem Nicholsonem. Režisér Ceny za něžnost před patnácti lety znovu bodoval, na Nova Cinema teď můžete zjistit, proč. Nehledě na to, že se jedná o jeden ze zatím posledních zářezů charismatického Nicholsona v tandemu s úžasnou Helen Hunt.

Další tipy:
Nezapomeň na mě - Jednotka - 20.10
Predátor 2 - Prima Family - 23.15

ÚTERÝ 

Moon - Fanda - 20:05 

Nalijme si sklenici čistého hvězdného prachu – Šestý smysl už prostě viděl každý. Pokud ne, můžete zpytujíc svědomí následující odstavec klidně přeskočit, ostatní si v úterý v osm večer povinně naladí Fandu. Čerstvá TV odnož Novy překvapuje, když se do svého programu uvolila zahrnout prvotinu Duncana Jonese, synátora Davida Bowieho. V ní se Sam Rockwell vypořádává s bezútěšnou samotou ve vesmíru, asistuje mu u toho počítač s hlasem Kevina Spaceyho. Atmosférická pecka z Anglie.

Další tipy:
Není kam utéct - TV Barrandov - 21:45 
Šestý smysl - ČT2 - 22:15

STŘEDA 

Stepfordské paničky - Nova Cinema - 20:00 
Povodeň - ČT1 - 00:00 

ČTVRTEK 

Singles - Nova - 09:50
Okrsek 49 - ČT1 - 23:45

PÁTEK

Let číslo 93 - Prima Family - 22:50 

Paul Greengrass je mistr živočišné akce. Můžete mu spílat za opuštění posledního Bournea, talentovaného režiséra ale čuch na slibné projekty nikdy neopustil. Pouhých pět let po tragédii 11. září vzal Paulův štáb do ruky kamery a vydal se natočit příběh letadla, které mělo osudového dne roku 2001 namířeno na Pentagon... Vznikl odzbrojující „téměř“ dokument, zachycující poslední hodiny vzdušného ocelového oře plného hrdinů, u jehož závěrečných titulků budete s celou rodinou hledat spodní čelist po zemi. Strhující pocta za deset hvězdiček.

Další tipy:
Imaginárium Dr. Parnasse - Nova Cinema - 20:00
Gauneři - Dvojka - 22:00
Já, legenda - Nova - 22:25
Rocknrolla - Markíza - 22:40
Zrůda - Nova Cinema - 00:45

SOBOTA

Fighter - ČT 1 - 00:10

Vynecháme pár slov o sci-fi Josse Whedona nebo Cameronově robotí klasice, a řekneme si něco ze sportovního dějepisu USA. České televizi se totiž povedl kapitální úlovek, když dva roky po premiéře v kinech přináší zfilmovaný příběh Mickyho Warda, jednoho z nejzarputilejších bijců v ringu za mořem. Box je nejen o svalech a adrenalinu, ale také o úplně obyčejných problémech lidí, kteří se za maskami drsňáků s monokly skrývají. Ve vedlejší roli Christian Bale, jenž si z placu zaslouženě odnesl zlatého plešouna, stejně jako Melissa Leo.

Další tipy:
Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách - Nova - 16:05
Harry Potter a vězeň z Azkabanu - Nova - 20:20
Hory mají oči - Prima COOL - 22:15
Temný úsvit - Fanda - 22:25
Dům z písku a mlhy - ČT2 - 22:25
Disturbia - Markíza - 23:00
Terminátor - Nova - 23:15
Serenity - Prima Family - 00:55 

NEDĚLE

Air Force One - Prima Family - 22:10

Hrdinný prezident ze Dne Nezávislosti byl možná větší patriot, Harrison Ford ale v Air Force One snese mnohem více ran. A je to kabrňák, jestliže se na palubě letadla hlavy státu rozhodne vypořádat s teroristy po svém. Tento týden tak můžete ochutnat hned dva snímky, které se odehrávají vysoko na nebesích. Ten první je povinnost, v tom druhém zase září Indiana Jones bez biče, ďábelský Gary Oldman a přísná Glenn Close. Na akci bohatý výplach nenudí ani vteřinu, režíruje mág filmové destrukce Wolfgang Petersen. Konec vás zaručeně rozesměje!

Další tipy:
Ženy v pokušení - Nova - 20:20
Zevlovat a prudit – Nova – 23:25

SRAČKY 

Pondělí - 23:50 - Prima COOL - Wing Commander
Středa - 20:05 - Fanda - Policajtka
Pátek - 00:55 - Prima Cool - Lidská jatka

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace