Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Norman Bates má novou tvář


ikona
Spooner
hitchcock
A film o Hitchcockovi nabízí nový trailer. 

Alfred Hitchcock se stává u televizních producentů dosti horkým zbožím. Brzy nás totiž čekají rovnou dva projekty, které jsou s mistrem hororu úzce spojeny a o kterých vás nějakou dobu informujeme. Oba navíc vypadají čím dál zajímavěji. Seriálový prequel k hororové klasice Psycho, Bates Motel, připravuje kabelovka A&E pod vedením tvůrce Ztracených Carltona Cuse a bude se zabývat hlavně ne moc normálním vztahem slavného vrahouna Normana Batese s jeho matkou. Celý projekt hlavně začíná nabírat zajímavé obsazení. Již dříve obsazenou Veru Farmigu, která si zahraje matku známého hoteliéra, totiž nyní doplnil herec, na jehož jméno jsme netrpělivě čekali. A je to volba vskutku překvapivá. Kultovní postavu Normana Batese si zahraje Freddie Higmore, známý talentovaný mladý herec z Karlíka a továrny na čokoládu a z Bessonovské dětské trilogie o Arthurovi a Minimojích. Od té doby už nám kdysi malý kluk sice trochu vyrostl, do vrahouna za sprchovým závěsem má však přece jenom trochu daleko. Tak snad nás bývalý Karlík příjemně překvapí. Jestli se tento překvapivý casting nakonec vyplatil, se dozvíme až v průběhu příštího roku.

Druhý projekt související s režisérskou legendou nás čeká naštěstí mnohem dříve. Životopisné drama The Girl, které bude popisovat Hitchcockovou posedlost herečkou Tippi Hedren, dorazí na obrazovky HBO 20. října. Televize nyní zveřejnila plnohodnotný trailer dokazující, že se máme opravdu na co těšit. Toby Jones, který mistra napětí ztvární, si už nejspíše teď sestavuje doma polici pro případná ocenění a záda mu bude krýt vždy půvabná Sienna Miller. Alfred Hitchcock má zkrátka i nadále televizním tvůrcům co nabídnout.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace