Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

To je vražda, napsal Guillermo


ikona
Spooner
guillermo
Co pro nás chystá režisér Hellboye ve spolupráci s HBO? 

Na nový film oblíbeného režiséra Guillerma del Tora čekáme už poměrně dlouho. To ale neznámená, že by se režisér Faunova labyrintu flákal, právě naopak. V příštím roce vtrhne do kin očekávaný Pacific Rim, chystá televizního Hulka či nového Pinocchia a produkování hororů ho také ještě neomrzelo. Na nedostatek práce si zkrátka tenhle Mexičan stěžovat nemůže, on však i přesto ohlašuje další nové projekty. Ve svém dalším seriálu, který chystá pro HBO, si opět sedne na producentskou židli.

Nový projekt bude vycházet z knihy fotografií Nutshell Studies of Unexplained Death. Kniha čerpá ze života Frances Glessner Lee, vitální babči, která v 50. letech pomáhala místní policii řešit vraždy. Nebojte se, druhá Jessica Fletcherová z To je vražda, napsala nás snad nečeká. Tato paní totiž vypracovávala přesné kopie místa činu pomocí své početné sbírky panenek a pomohla tím policii dopadnout vraha. Samotný del Toro pak svůj nadcházející televizní projekt popisuje jako drama s nádechem Alfreda Hitchcocka s dámou posedlou vyšetřováním kriminálních případů. Oblíbený režisér se pak nejspíše ujme i režie prvního dílu. Snad tedy plně využije svých režisérských předností a ze seriálu se nestane jen další tuctová detektivka.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace