Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Alenka v říši televize


ikona
Spooner
alenka
Pohádkových adaptací se v televizi jen tak nezbavíme. 

Alenka v říši divů od Lewise Carrolla patří mezi knihy, které jsou do kin přiváděny s železnou pravidelností.  Poslední adaptace výletu do králičí nory od Tima Burtona potěšila rodiny už před dvěma lety a to je pro producenty zřejmě dost dlouhá doba na to, aby začali pracovat na novém zpracování této nesmrtelné klasiky. Aspoň to si zřejmě řekli u CW, která nový seriál na motivy Alenky chystá.

Seriál Wunderland ovšem přenese Alenčin příběh do současnosti, jak je ostatně v poslední době u literárních klasik zvykem. Producentsky celý projekt zaštítí McG, režisér posledního Terminátora či Charlieho andílků. Ten už má s produkováním seriálů docela zkušenosti, jelikož stojí také za oblíbenými Lovci duchů, akční Nikitou nebo již zrušeným Chuckem. Scénář ovšem sepisuje ne moc známý Chad Hodge, jehož poslední seriál The Playboy Club byl zrušen již po pár dílech. Tak snad se mu protentokrát zadaří lépe. Pro televizi CW je to navíc již třetí nakročení do tak trochu pohádkových vod. Brzy nás totiž od nich čeká moderní variace na Krásku a zvíře a práce na seriálové podobě Burtonovi Ospalé díry už jsou také v plném proudu. Uvidíme, zda se malé televizi tato nová strategie vyplatí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace