Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soprano se vrací na místo činu


ikona
Spooner
gandolfini
Známý herec chystá další spolupráci s HBO. 

James Gandolfini patřil v minulém desetiletí mezi nejhýčkanější hvězdy na HBO. Dnes již kultovní seriál Rodina Sopranů se řadil mezi hlavní seriálové artikly populární kabelovky a velký podíl na tom měla právě nezapomenutelná role mafiánského bosse Tonyho Soprana ve výborném Gandolfiniho podání. Po skončení seriálu se ovšem Jamesova slušně rozjetá kariéra malinko zabrzdila a kromě pár vedlejších filmových rolí nikde vyloženě nezazářil. Charismatický herec to tak nyní opět zkusí tam, kde se mu dařilo nejlépe a znovu tak spojí své síly s televizí, které vlastně ani není televize.

Ve spolupráci s HBO totiž chystá projekt Criminal Justice, jenž bude remakem stejnojmenného seriálu od BBC. Ten bude vyprávět osudy lidí, kteří byli obvinění z vraždy a bývalá hlava Sopranů si zde zahraje advokáta Jacka Stonea. Ten bude obhajovat muže s pákistánskými kořeny, který je obviněn z vraždy ženy. Sám Gandolfini se pak na seriálu podílí také jako výkonný producent a nebude rozhodně jediným zajímavým jménem za kamerou. Režie se totiž ujme Steven Zaillian, známý scénárista a režisér, který má doma mimo jiné Oscara za Schindlerův seznam. Scénář pak sepíše Richard Price, který je podepsán například pod Barvou peněz od Martina Scorseseho. Vypadá to tak, že HBO vložilo svůj nový seriál opět do těch správných rukou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace