Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po emzácích přijdou špióni


ikona
Spooner
berg
Jaký seriál připravuje režisér Bitevní lodi? 

Režiséra Petera Berga máme hodně rádi. Talentovaný tvůrce totiž zvládá natáčet filmy, které dokážou nadchnout fanoušky akce a zároveň pobavit. A když je opravdu ve formě, tak se nebojí zakoketovat i s vážnějšími tématy jako například v Království. Je to zkrátka všestranný režisér, který dokáže udělat zábavnou podívanou i z takové blbiny jako je Bitevní loď. Nyní ale tvůrce Hancocka opět nakoukne do televize, tedy na místo, kde dělal své první krůčky ke slávě.

Peter Berg totiž ve spolupráci s NBC chystá seriál M. I. C. E., který bude vycházet z izraelského předobrazu The Gordin Cell. Ten pojednává o členovi izraelského letectva velmi důležitého postavení, který zjistí, že jeho milovaní rodiče jsou ve skutečnosti ruskými špióny. Hlavní postava se poté musí rozhodnout, zda zradí svou zem a pomůže ruským špehům, nebo jestli uvrhne v nemilost své rodiče. Námět na pořádné drama jak dělaný. Samotný název M. I. C. E. je pak zkratkou pro hlavní motivy, kvůli kterým lidé zradí svou vlast. Podle Berga jsou těmito motivy peníze, ideologie, nátlak a samozřejmě ego (v originále money, ideology, coercion, a ego). Bývalý herec se pak nejenom ujme pozice výkonného producenta, ale také sepíše a zrežíruje pilotní díl. Tak uvidíme, jak se Bergovi zpět v televizi povede a zda jeho nový projekt naváže na úspěch seriálu Homeland, kterému by se chtěl sám režisér kvalitativně vyrovnat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace