Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, kriminalistika a Franz


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak odhalit násilníky? Kdo bude příštím prezidentem? A k čemu je dobrá moderní astrologie? 

Karel Šíp začal svou Všechnopárty tématem posledních dnů a týdnů, prohibicí. Odvyprávěl dva vtipy a posteskl si, že si se svým hostem nemůže připít kvalitním alkoholem.


Tím hostem, se kterým si chtěl přiťuknout a k narozeninám mu popřát, byl herec Ladislav Trojan. Ten zavzpomínal na svou první významnou roli v seriálu Tři chlapi v chalupě a na herecké začátky proložené baletem. Samozřejmě nemohli nezmínit neméně slavné syny Ivana a Ondřeje. Svěřil se, proč s nimi nechce moc spolupracovat a jak se vůbec dostali k filmu a k herectví, respektive k režii. Na závěr si s Karlem Šípem trochu zacvičili a společně přivítali dalšího hosta.


Kriminalistka Jiřina Hofmanová představila nový postup k dopadení a odsouzení pachatelů nejzávažnější násilné a sexuálně motivované trestné činnosti. Tato metoda je schopná podle určitých rysů odhalit pachatele předem a odhadnout typ násilné trestné činnosti, kterou by mohl spáchat. Doktorka Hofmanová pak popsala postup při výslechu obětí a svědků takových trestných činů. Konec rozhovoru pak patřil historce o znásilněné ženě, která policistům přinesla důkazní materiál... v ústech.


Posledním hostem byl bubeník a frontman kapely Tatabojs Milan Cais. Tradičně se vzpomínalo na začátky, kde se seznámili a jak se dali dohromady. Mohli jsme si poslechnout protestsong, který se svým kamarádem napsal ve čtvrté třídě. Řeč byla i o vzniku názvu kapely a jak se Milan Cais dostal ke zpěvu. Karla Šípa zajímala tvorba textů, kdo je píše a jestli je pravda, že jeden vznikl i na záchodě.


Na úvod Jan Kraus představil svůj plán, jak položit vládu. Podle všeho totiž stačí přestat utrácet peníze a do půl roku jsme bez vlády. Kromě toho měl připraveného i speciálního hosta. Věštkyně Jana Kalivodová přišla odhadnout vítěze prezidentských voleb. Prezident zvolen prý bude, ale nebude jím nikdo z kandidátů. To by byla porce blbostí na začátek.


První hostem byl opět jeden z aspirantů na pětiletý pobyt na Hradě Vladimír Franz. Vystudovaný právník, renomovaný hudební skladatel a výtvarník objasnil, jak se ke kandidatuře dostal. Jan Kraus měl připraveny stejné otázky jako minule pro Jana Fischera a my jsme se tak mohli dozvědět, jak by Vladimír Franz reagoval třeba při napadení státu, při volbě soudců nebo co si myslí o církevních restitucích. Došlo i na Franzův kontroverzní vzhled a důvody jeho kandidatury.


Dalším hostem byla Viktorie Čermáková. Herečka a režisérka se podívala na ukázku z filmu Svatá čtveřice, ve kterém hrála se svým bratrem, což byl také jeden z bodů rozhovoru. Zrekapitulovala několik svých manželství a rozvodů a Jan Kraus se pak vrátil ke scéně, na kterou se dívali a rozebíral, jak moc těžké nebo lehké bylo něco takové zahrát. Zvlášť když máte vedle sebe vlastního bratra.


Posledním hostem byla Miroslava Novotná. Ta využila možnosti, že se lidé mohou sami nabídnout a když uvedou nějakou dostatečně zajímavou dovednost, je velká šance, že je do pořadu pozvou. Miroslava Novotná se zabývá moderní astrologií spojenou s koučinkem. O této "profesi" jsme se toho od vysmáté astroložky nakonec moc nedozvěděli, což ve výsledku není vůbec žádná škoda.


Pokud jste příznivci Vladimíra Franze a/nebo se vám nějakým záhadným způsobem líbil film Svatá čtveřice, tak je pro vás Show Jana Krause jasnou volbou. Pro všechny ostatní je tu solidní díl Všechnopárty.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace