Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zpátky do Farga


ikona
Spooner
fargo
Bratři Coenové chystají oživit svou velkou kultovku. 

Předpokládám, že kultovní klasiku Fargo na těchto stránkách nikomu představovat nemusím. Jeden z největších majstrštyků bratrů Coenů s černočerným humorem a vynikající Frances McDormand v hlavní roli a zaslouženým Oscarem doma, by měl zkrátka minimálně jednou vidět každý. A pokud jste o kultu devadesátých let do teďka neslyšeli, tak jste evidentně navštívili špatný web a hledáte stránky o vyšívání. Fanoušky snímku ale jistojistě potěší zpráva, že rodinné tvůrčí duo s Fargem ještě rozhodně neskončilo.

Joel a Ethan Coenovi se totiž rozhodli do města v Severní Dakotě a okolí vrátit a chystají seriálovou adaptaci kriminální komedie. Jejich filmového dítka se navíc ujala televize FX, takže nekompromisní atmosféra s černým humorem je zaručena i tentokrát. Zatím není známo, o čem nový seriál bude a zda se s policistkou Marge Gunderson setkáme i podruhé. Fanoušci by nicméně měli již teď zbystřet, protože s bratry Coeny na palubě je kvalita zaručena. A tu Frances McDormand by k návratu taky překecat mohli.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace