Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nadpřirozená spolupráce


ikona
Spooner
cuaron
Co chystají J. J. Abrams a režisér Alfonso Cuarón? 

Že je populární režisér a producent J. J. Abrams nezmar a pořádný workoholik, už nějakou dobu tušíme. Jen málokterý současný tvůrce dokáže naráz točit vysokorozpočtová sci-fi typu Star Trek a do toho produkovat několik zajímavých seriálů. Talentovaný režisér už sice nemá takovou auru seriálového hitmakera jako před lety, i přesto však každý jeho nadcházející projekt se zájmem sledujeme. Na jeho další seriálovou štaci se pak budeme těšit obzvlášť, jelikož si k produkování přizval hodně zajímavého parťáka.

Jeho novým spolupracovníkem totiž bude náš oblíbený režisér Alfonso Cuarón, který má na triku excelentní Potomky lidí a nejlepší díl Harryho Pottera, Vězně z Azkabanu. Jejich společný projekt si vzala do parády televize NBC a zní opravdu nadějně, a taky dost nadpřirozeně. Zatím nepojmenovaný seriál bude vyprávět o holce se zvláštními schopnostmi, které chtějí samozřejmě využít jisté osoby a jdou tak zvláštní dívce po krku. Záda jí však bude krýt neznámý muž, který uteče z vězení a rozhodne se holku před nekalými živly ochránit. Prostě téma, které by mohlo oběma slavným režisérům hodně sednout. Tak snad se nový seriál povede lépe než Abramsovo nové dítko Revolution, které nás o svých kvalitách stále ne a ne přesvědčit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace