Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

České televize vyfasují Pětku


ikona
Spooner
petka
Nová stanice se připravuje na naše obrazovky. Chystá ale něco zajímavého? 

Ano, je to tak. Na tuzemský televizní rybníček se chystá vyplout nová stanice, o kterou vlastně ani nikdo nestojí. Dalším bojovníkem o sledovanost se stává televize Pětka. Jedná se o mladší sestru stanice Metropol, která vysílá v Praze a středních Čechách. Spojuje je jméno majitele, miliardáře Luboše Měkoty, který má ovšem se svým druhým televizním dítkem větší plány. Pětka totiž bude vysílat celoplošně, konkrétně od 15. října, a bude chtít malinko ovlivnit domácí trh. Nás z toho bude však jedině bolet hlava.

Čím přesně že nás to ale bude chtít nová televize oslovit? Moc zajímavý výběr to vskutku není.  Lepší už by možná bylo i sledování vězeňského života Davida Ratha. Hlavním lákadlem má být totiž reality show Iveta. Nepůjde sice o sestřih toho nejzajímavějšího z života nejsmutnější zpěvačky současnosti (ono se tam moc zajímavého asi neděje), ale o urputnou přípravu na koncert v Lucerně, takže opravdu moc nechápu, čím chtějí tvůrci pravidelnou půlhodinku zaplnit. Na druhou stranu se tento klenot vlastně klidně může stát největším hitem stanice. Když podobná strategie vychází primáckému Top Star magazínu a podobným blbinám, ve kterých Iveta Bartošová pravidelně vyplňuje většinu stopáže, tak proč by nemohla vyjít také Pětce. Po úvodním dílu bude navíc bulvárem propíraná zpěvačka odpovídat živě na všechny divácké dotazy, což je nabídka, kterou starší generace jen tak neodmítnou. Já bych se kouknul pouze v případě, že by do studia zavolal plakající Jirka Pomeje a Iveta u toho pokoušela sloužit zkoušku kapitána Puffa.

S ostatními pořady to bohužel nebude o nic lepší. Dalším tahounem Pětky by mohl být eventuálně Zdeněk Izer s novým zábavným pořadem Buřtcajk, jelikož stále zůstává celkem oblíbeným lidovým bavičem. Program dále nabízí dvě talk show. V pořadu Nevař z vody bude David Suchařípa zpovídat hosty při vaření a V luftě s Jakubem Kohákem bude jmenovaný herec a režisér kecat se slavnými osobnostmi na střeše. Pro otrlé a neúnavné tu pak budou dva bulvární magazíny Svět celebrit a Bulvárek a s kandidáty na hlavu státu si můžete popovídat ve Volejte prezidenta. Jeden pořad méně zajímavý, než ten druhý. Tvářemi nové stanice navíc budou po většinou zapadlé či zapadající hvězdičky českého showbyznysu typu Mahuleny Bočanové, Kateřiny Kristelové, Jana Antonína Duchoslava nebo Petra Vondráčka. Stanice tak cílí na starší ročníky, kterým bude chtít svou plodnou domácí tvorbou připomenout estrády z devadesátých let. Mladší ségra televize Metropol ale tuzemský trh příliš neovlivní a jediný, kdo by se mohl bát eventuálního odlivu diváků, je podobně důchodcovsky zaměřená TV Barrandov. Takže se vlastně nechystá nic, co by nás extra zajímalo.


A jaký máte názor na novou stanici vy? Dáte ji šanci, nebo byste se stejně jako my radši dívali na porod krávy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace