Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Agenti SHIELDu přícházejí


ikona
Spooner
shield
Seriál z marveláckého univerza poodkrývá karty. 

U Marvelů jedou tenhle rok na plné obrátky. Šéfové mega úspěšného studia se mohou díky obrovitému hitu jménem Avengers koupat v penězích ve stylu strýčka Skrblíka a čile přitom vymýšlet své velkorysé plány do budoucna. Jedním z oněch plánů je také připravovaný seriál S.H.I.E.L.D.. Ten vzniká samozřejmě pod dohledem boha všech geeků Josse Whedona a bude se vysílat na ABC. Projekt nahlédne pod pokličku super tajných agentů, kterým šéfuje drsňák Nick Fury. Toho se ovšem v napjatě očekávaném seriálu nedočkáme. Vlastně jsme do teď vůbec nevěděli, s kým se v dalším hitu od Marvela potkáme a o čem to celé bude. Na druhou otázku sice odpověď stále neznáme, u té první už jsme ale moudřejší. Whedon se totiž konečně malinko rozkecal a prozradil, na jaké postavy se můžeme v novém seriálu z jeho dílny těšit. Žádné staré známé ovšem nečekejte. Slavný televizní producent totiž přichází s úplně novými hrdiny, které nenajdete ani v komiksových předlohách. A to je přece jenom krok trochu nečekaný, žádné rozpaky v nás ovšem víra v nové charaktery rozhodně nevyvolává. Marvelovský svět totiž obsahuje stále nespočet zápletek a padouchů, na které se dají noví super agenti v pohodě naroubovat. A Whedonovi navíc po Avengers zbaštíme úplně všechno.

S jakými členy super tajné organizace se tedy budeme potkávat?
Skye: Mladá, zábavná, starostlivá a sebevědomá žena, kterou by kvůli jejím vlastnostem chtěl snad každý druhý chlap. Ve vyhrocených situacích navíc získává navrch díky svému důvtipu a šarmu.
Agent Grand Ward: S tímto chlápkem to asi bude trochu komplikovanější. Na jednu stranu je tichý a v těžkých situacích umí zachovat chladnou hlavu, ale zároveň se umí někdy pořádně rozčílit a mezilidské vztahy mu občas taky dělají trochu problém.
Agentka Althea Rice: Drsná holka přezdívaná The Calvary, která to umí jak se samopalem v ruce tak s kniplem v letadle. Skvělé výkony v akci na ní však zanechaly nějaké ty šrámy a v osobním životě se jí proto zas tolik nedaří.
Agenti Leo Fitz a Jemma Simmons: Nerozlučná dvojka, která spolu tráví čas již od profesionálních začátků. Žádné techtle mechtle ovšem nečekejte, tihle dva se mají rádi spíše jako brácha se ségrou.  Ona se zaměřuje biologii a chemii, on je blázen do nejmodernějších zbraní a technologií.


Co říkáte na připravovaný seriál a nové postavy vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace