Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zkažená úča se vrací


ikona
Spooner
uca
Úspěšná Rková komedie se stěhuje do bedny. 

Komedie Zkažená úča patří mezi ty úspěšnější filmové artikly loňského roku. Sprostá komedie o netradiční učitelce, která většinu času chlastá, hulí a hází po dětech basketbalovým míčem sice měla spoustu chyb, suma sumárum se však jednalo o velmi pohodovou komedii, která navíc úspěšně představila Cameron Diaz v nezvyklé poloze. Snímek pak hlavně při skromném rozpočtu dvacet milionů vydělal v kinech přes dvě stě mega. A na takový úspěch už filmoví producenti slyší. Není proto žádným překvapením, že se s neúspěšnou zlatokopkou potkáme znovu. Překvapivě to však nebude na filmovém plátně, ale v našich obývacích. Tedy aspoň v těch amerických.

Scénáristické duo Gene Stupnitsky a Lee Eisenberg, které stojí za úspěchem Zkažené účy, totiž chystá stejnojmenný seriál. Na projekt tentokrát budou dohlížet z producentských židlí a scénář sepíše Hilary Winston, která je podepsána také pod naším seriálovým oblíbencem Community nebo Jmenuji se Earl. Seriál o sprosťačce ze sborovny je nejspíš v těch správných rukou a televizní formát by navíc mohl tomuto titulu hodně sedět. Projekt si však objednala CBS. Ta sice produkuje několik komediálních jistot, nijak zvlášť ze řetězu se ovšem zdejší sitcomy neutrhnou. Na sprostá slova tak můžeme už nyní zapomenout. To by ale ve výsledku nemuselo vlastně zase tolik vadit. S Cameron Diaz pak asi taky nepočítejme. Po televizních obrazovkách se však pohybuje spousta talentovaných hereček, které mohou slavnou hvězdu pohotově nahradit. Koho byste v roli zkažené účy viděli vy?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace