Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z chirurga se stane kapitán


ikona
Spooner
dane
Seriál Michaela Baye nabírá zajímavé obsazení. 

Michael Bay jede! Je to sotva pár měsíců, co oblíbený režisér ohlásil své nadcházející televizní projekty The Last ship, Black Sails a mysteriózní Occult, a už se rozhodl dokázat, že rozhodně nešlo o plané řeči. Práce na všech seriálech totiž běží naplno. Víme už tedy například, že hlavní roli kapitána Flynta v pirátském Black Sails si zahraje Toby Stephens, známý to jako záporák z bondovky Dnes neumírej. Nejvíc seriálové práce má ovšem Bay s dramatem The Last Ship od stanice TNT. Seriál, který bude vycházet ze stejnojmenné knihy Williama Brinkleyeho, nás zavede do postapokalyptického světa. Zde už po jisté globální katastrofě na člověka jen tak nenarazíte a jednou z mála výjimek bude posádka námořního torpédoborce, která se bude snažit v novém světě přežít. Natočení pilotního dílu se navíc ujme Jonathan Mostow, režisér třetího Terminátora, takže by Bayovy sliby o napínavém a akčním seriálu mohly být pravdivé. Nyní nám král výbuchů navíc prozradil herce, který se ujme nejdůležitější a nejspíš i nejdrsnější role.

Hlavní roli v připravovaném projektu si zahraje seriálový sympaťák Eric Dane. Toho si určitě většina z vás pamatuje jako hláškujícího doktora Marka Sloana ze seriálového hitu Chirurgové, ve kterém jeho postava patřila mezi ty nejoblíbenější. Herec ztvárňující ženami obletovaného hrdinu však na začátku této sezóny opustil zbytek osazenstva ze Seattle Grace a vydal se radši točit další projekty. A bez práce opravdu dlouho nezůstal. V Bayově připravovaném dramatu ztvární kapitána Toma Chandlera, který bude oné přeživší posádce velet. Jeho postava bude splňovat všechny předpoklady, které by správný kapitán měl mít. Bude totiž férový, odvážný, dokáže se výborně rozhodnout za sebevíc vyhrocené situace a navíc má u celé posádky respekt. Do toho ještě připočítejte jeho soukromou stránku zahrnující milujícího manžela, který ovšem nemá na svou rodinu moc času. Zkrátka typický americký filmový voják, z něhož by měl strýček Sam rozhodně radost. Eric Dane má navíc dostatek charismatu na to, aby podobnou roli utáhnul. Tak snad se mu povede i bez skalpelu v ruce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace