Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Abrams se roztančí


ikona
Spooner
abrams
Co na nás zase chystá seriálový workoholik a režisér Star Treku? 

O televizním životě populárního režiséra J. J. Abramse píšeme dost často. Fringe se blíží ke konci, jeho spolupráce s Ericem Kripkem na Revolution má zatím také velmi dobré ratingy a o jeho nadcházející seriálové spolupráci s režisérem Alfonsem Cuarónem jsme vás už také informovali. Všestranný tvůrce a producent má toho prostě na práci sakra moc. A ze svého tempa rozhodně nehodlá polevit. Režisér Star Treku si totiž nejspíš všimnul, že na televizi CW momentálně žádný seriál z jeho producentské stáje neběží a rozhodl se to ihned napravit.

Pro televizi zaměřenou na mladší diváky, která si momentálně užívá úspěch komiksového Arrowa, tak začíná připravovat seriál Electropolis. Nebojte, nepůjde o žádný divný sequel k letošnímu filmu Davida Cronenberga. Námět ovšem zní dost zvláštně i tak. Abramsův projekt totiž bude vyprávět o poldovi v utajení a mladých lidech, kteří žijí nočním životem a vlní se do rytmu elektronické hudby. Od tvůrce Ztracených jsme zvyklí na trochu zajímavější synopse, i tak ale nás může jeho nadcházející kousek překvapit. Abrams totiž opět spojí své síly s Kenem Olinem, s kterým pracoval již na kultovním seriálu Alias. Chlapci si tedy evidentně rozumí a oblíbený režisér to pak zřejmě z pozice výkonného producenta zvládne i tentokrát.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace