Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Captaina Ameriky k seriálům


ikona
Spooner
brubaker
Co chystá tvůrce kultovních komiksů? 

Po americké televizní scéně se pohybuje čím dál více zajímavých osobností, které vždycky vzbudí v divákovi aspoň malou zvědavost. J. J. Abrams plánuje jeden seriál za druhým, Michael Bay se už do televizního procesu také dostává naplno a své první televizní krůčky už plánuje například Alfonso Cuarón nebo David Cronenberg. Po televizním kolbišti se však pohybují i jiná zajímavá jména, které vám však na první pohled nejspíše nic neřeknou. Mezi tyto osobnosti rozhodně patří Ed Brubaker, známý a úspěšný komiksový autor, podle jehož  předlohy se bude natáčet i druhé filmové dobrodružství Captaina Ameriky s podtitulem The Winter Soldier. Nyní si však tento oblíbený tvůrce odběhne od komiksových hrdinů k televizi, jelikož chystá rovnou dva nové seriály. A oba zní hodně zajímavě.

Nejdříve si probereme kriminální drama Rising Suns. To bude vyprávět o členovi americké Yakuzy, kterému půjde po krku agentka FBI a on tak bude muset bojovat o svůj holý život. To by mu ale nemělo dělat větší problémy, jelikož výborně ovládá bojová umění. Dobrý základ pro slušnou kriminálku, ve které se snad dočkáme i nějaké té akce. Brubaker bude navíc na tomto projektu spolupracovat s Kylem Killenem, tvůrcem výborného Awake. Druhý zatím nepojmenovaný seriál chystá komiksový pisálek pro NBC a i v něm se potkáme s tajnými agenty. Hlavní hrdinka právě jednou takovou agentkou je a jejím úkolem bude likvidování stop po speciálních misích. Zametat stopy pak bude hlavně po jednom z nejlepších agentů v branži. Oba projekty zkrátka budí zvědavost a podobných žánrových věcí není na obrazovkách nikdy dost. Tak snad půjde Brubakerovi psaní seriálů stejně dobře jako psaní komiksů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace