Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Alenka zavítá do televize rovnou dvakrát


ikona
Spooner
alenka
Aneb když dojdou nápady, pořád jsou zde oblíbené pohádky. 

Netradiční adaptace klasických pohádek momentálně frčí a to nejen v kině. Na plátně na nás útočí všelijaké Sněhurky, v telce se naopak velice daří povedenému seriálu Once upon a time a moderní adaptace Krásky a zvířete na CW se také snaží diváky pobavit. Televizní invazi dětských klasik se navíc nevyhneme ani v budoucnu. Na CW se totiž kromě zvířete v make-upu objeví také moderní verze Alenky v říši divů s názvem Wunderland, o které jsme vás už dříve informovali. Ta přenese příběh mladé slečny do současnosti a producentsky se ho ujme McG, režisér Charlieho Andílků a poslední Terminátora. Nepůjde ale o jediný výlet do králičí nory, kterého se v příštím roce dočkáme. Originálních nápadu mají televizní tvůrci asi opravdu málo, a proto se můžeme těšit ještě na jednu seriálovou Alenku.

Tu druhou potkáme na NBC a příběhově nám naštěstí nabídne trochu víc než jen pouhé přenesení populárního příběhu do současnosti. Mělo by jít o seriálový seguel legendární knížky Lewise Carrolla, ve kterém se setkáme už s poněkud starší Alenkou a pak také novou hlavní postavou, Clarou, která se sama vydá na výlet do říše divů. Celý projekt vychází pak z pera Anthonyho Zuikera, tvůrce Kriminálek Las Vegas, New York a již zrušeného Miami. Tyto slavné krimi série mají však svoje největší doby slávy již za sebou, takže je jedině dobře, že se Zuiker konečně odpíchnul k dalším projektům. Snad se tedy nebude muset Lewis Carrol protáčet v hrobě rovnou dvakrát a aspoň jedna ze dvou seriálových adaptací se povede.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace