Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Reality Show: vaření, průjem a Hollywood


ikona
Anarvin
Je Tyler Perry to nejděsivější na Hollywoodu? A co dělat v džungli, když má člověk střevní potíže?  

Souhrny ze zahraničních reality show na TVZone.  

Survivor S25E05

Od dnešního dílu všichni čekali především rozuzlení příběhu modrého kmene. Ve zdecimovaném týmu už zbyli jenom dva soutěžící – Malcolm a Denise, které nakonec štáb po jednom rozdělil do dvou zbývajících kmenů. Malcolm skončil u žlutých a vyplatilo se mu to! Nejen, že posílený kmen vyhrál soutěž o odměnu (zápasy v bahně o sladkosti), ale také následující soutěž o imunitu. V té už však byl soupeř oslabený, protože drobná blondýnka Dana z červeného kmene dostala jakousi střevní chřipku, v neustálém dešti už horečky nedokázala déle snášet a nechala se z ostrova evakuovat.

 

Vzhledem k tomu, že k soutěži o imunitu následně normálně došlo, otevírá se otázka, jakým způsobem produkce vyřeší nedostatek soutěžících? Dočkáme se o jeden díl zkrácené sezony, jako třeba v Gabonu? Dojde po dlouhé době k finále ve dvou? Nebo ve finálové episodě budou soutěžit pouze čtyři hráči, jako třeba v Číně a poslední gigantická soutěž bude o odměnu? To se budeme muset nechat překvapit. Zatím jsme akorát s potěšením shledali, že ačkoliv červení prohráli, nevyhodili sympatickou Denise (ačkoliv tajnou imunitu modrého kmene nakonec našel Malcolm) a místo ní sáhli do vlastních řad a vyloučili slabší Dawson. A příběh sympatických outsiderů z modrého kmene pokračuje. (Anarvin)

Amazing Race S21E03
Ještě než se soutěžící přesunuli do indonéského města Bangil, čekal je úkol v podobě servírování tradičního jídla, které obnášelo odnést dvacet talířů najednou. První čtyři týmy, které překážkou doslova prosvištěly, stihly první ranní vlak a získaly oproti ostatním tříhodinový náskok. Zbylým soutěžícím nezbývalo, než čekat a doufat, že na ně nevyjde avizovaný u-turn.

 

Bangilské úkoly vůdčí týmy nijak nezpomalily, nikdo je nemusel opakovat, a tak skutečný závod o čas čekal až na dvojice, které do Bangilu dorazily pozdějším vlakem. Ve strachu o sovu pozici nakonec tým monstertruckerů u-turnoval dvojici suplujících učitelů, outsiderů podzimní sezóny, kteří se museli vrátit a splnit i druhý road-block. Díky tomu, že se tentokrát pustili do obou variant z plných sil, zvládli předstihnout i tým blondýn, Caitlin a Brittany, které bloudily se svým taxikářem a soutěž nakonec opustily. Pro první místo si tentokrát přiběhli vítězi první etapy, Abbie a Ryan. (Jan_G)

Paranormal Witness S02E11
Znovu se můžeme na vlastní vykulené bulvy přesvědčit o tom, že Paranormal Witness naštěstí nikdy nesklouzne do totálního seriálového bahna. Oproti minulému dílu opět přichází zlepšení, stejně jako před týdnem jsme pak svědky dvou kratších příběhů. V tom prvním s názvem Hollywood Sign Haunting si skupina přátel jednoho večera v Kalifornii usmyslí, že vyšplhá na kopec se slavným nápisem továrny na filmové sny. Netrvá dlouho a vyděšení mlaďoši spatří podivnou ženu v bílém, která si na půlnoční procházku vyšla oblečena ve stylu třicátých let. A tak trochu jí hnijí zuby a odpadává kůže... Honička v lese je o dost povedenější než minule, uspokojující je i historická pointa - příběhu se dá bez problémů věřit a je snadno zapamatovatelný i do budoucna.

 

Druhá paranormální story přišla s klasickou povídačkou rodinky v novém domě, ve kterém straší. The Good Skeleton - jak se také epizoda jmenovala - ale nakonec nebyl tak docela tím, čím se ze začátku zdál být. Když se malá Vuonovic dcerka začne kamarádit s imaginárním přítelem, rodiče ji místo návštěvy u psychiatra celé dny bedlivě sledují. O několik západů slunce později už matka trpí nočními můry a cosi se jí snaží zhypnotizovat, otce pro změnu nenechá v klidu dočíst ruka, sápající se mu v obýváku po krku... O co jde zlu tentokrát? Možná budete překvapeni. Nuda při sledování druhé půle reality show zdaleka nehrozila, ta první ale byla přeci jen o fous lepší. Uvidíme se za týden. (Davies182)

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace