Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Brendan Fraser je Legenda!


ikona
Spooner
fraser
Hláškař z Mumie zkusí své štěstí v televizi. Pomůže mu tvůrce pecky Homeland 

Brendan Fraser patřil ještě před necelými deseti lety mezi herecké sympaťáky, kterého jsme v kinech viděli vždycky rádi. Jenže před pár roky se něco ošklivě pokazilo a představitel hláškujícího Ricka z Mumie natočil během krátkého období hned několik propadáků, v nichž si třeba nechal zvířaty kálet na hlavu. A sotva ucházející třetí Mumie, kde jeho nejslavnější postava neměla pomalu žádnou pořádnou hlášku, jeho skomírající kariéru nezachránila. Bylo tedy jen otázkou času, než se bývalá hvězda přesune z plátna kin do televize a svou hereckou dráhu se bude snažit aspoň malinko nastartovat. Brendan Fraser tak nakonec zakotvil u kabelovky TNT a upsal se na hlavní roli v chystaném dramatickém seriálu Legends. A pro svoje herecké zmrtvýchvstání si rozhodně nevybral špatně.

Námět plánovaného projektu je navíc zajímavější než většina Fraserových posledních filmů. V Legends si Fraser zahraje roli zvláštního agenta Martina Oduma, jehož speciální vlastností je dokonale se převtělit do jiné osoby kvůli splnění mise. Tato schopnost se však nakonec dokáže jako ne příliš dobrá, jelikož nějaký záhadný cizinec začne zpochybňovat Martinovu skutečnou identitu. Je tedy Martin opravdu tím, kým si on a jeho okolí myslí, že je? Námět na napínavý thriller jak dělaný a bývalá hvězda by si tak mohla celkem slušně napravit reputaci.  Za projektem navíc stojí producent Howard Gordon, tvůrce špičkového dramatu Homeland. Kdyby se jeho nový seriál nesl v podobném stylu, asi by se nikdo nezlobil. Fanoušci Ricka O´Connella rozhodně ne.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace