Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arrow a Homeland bodují


ikona
Spooner
homeland
Jakým dalším seriálům se v nové sezóně nadmíru daří? A kterým už zazvonil umíráček? 

Nebudeme si nic nalhávat, letošní podzimní seriálová sezóna zatím nevychází americkým televizím podle plánu. Nové seriály jsou často nevýrazné, hodně z nich balancuje na hraně zrušení a ani zavedené značky mnohdy nemají své jisté. Sledovanost a ratingy totiž klesají napříč všemi celoplošnými stanicemi a plně radovat se tak mohou jen šéfové kabelovek, kde zavedené série stále hodně táhnou. Není proto divu, že právě na této strany barikády se budou v nejbližších měsících obnovovat seriály častěji. Nedávno HBO odkleplo čtvrtou řadu výborné gangsterce Boardwalk Empire a nyní přidává svému silnému produktu další sérii také stanice Showtime. Další sezóny se totiž dočká oblíbený thriller Homeland a rozhodně se nejedná o žádné velké překvapení. Diváky i kritiky opěvovaný seriál si stále drží svoji vysokou kvalitu a hlavně i celkem standardní sledovanost. Ta sice netrhá na kabelovce Showtime rekordy, ale ratingy se nadále udržují na stejně přijatelné úrovni. Neohrožená Carrie tak bude Brodyho nahánět minimálně ještě jednu sezónu. Jen aby bylo o čem vyprávět.

I na celoplošných stanicích se však najdou menší důvody k radosti. Nejvíce určitě oslavují na malé stanici CW, jelikož sázka na comicsového Arrowa jim zatím vychází na jedničku. Producentům se totiž podařilo šikovně zaplnit díru na trhu, což televizi přineslo největší ratingy za posledních několik let. Není proto divu, že stanice seriálu odklepla celou sezónu, která bude čítat dvaadvacet epizod. A pokud si hrdina s lukem a šípy udrží svou sledovanost, tak rozhodně nezůstane jenom u jedné sezóny. Navíc se zatím jedná o celkem pohodový seriál, kterých není v televizní nabídce nikdy dost, takže nevidím důvod studiu úspěch nepřát. Spokojeni mohou být také na CBS, aktuálně nejsledovanější americké televizi, kde se nadmíru daří modernímu Sherlockovi v Elementary a oldschoolovému Vegas. Tyto dva seriály se proto dočkají také minimálně jedné celé sezóny. Pro fanoušky Dennise Quaida výborná zpráva, pro milovníky britského detektiva už zas tolik ne.

Jiné seriály už ale takové štěstí neměli a několik z nich už nadobro skončilo pomyslnému hrobníkovi na lopatě. Jako první byl zrušen seriál Made in Jersey od CBS, který byl tak nevýrazný, že jsme mu na našem webu právem nevěnovali žádnou pozornost. Své první padlé začali přepočítávat také na NBC, kde už naštěstí navždy skončil podprůměrný sitcom Animal Practice. No a list prozatím zrušených seriálů zakončuje spin-off Chirurgů, Private Practice, který se s diváky rozloučí po závěrečné šesté řadě. O žádné překvapení se ovšem v tomto případě nejedná, jelikož hlavní hvězda seriálu Kate Walsh již dříve prohlásila, že tato sezóna bude pro ni tou poslední. Moc dobrých zpráv zkrátka nová sezóna seriálů nenabízí a musíme tak být rádi aspoň za úspěchy odvážného napínáku Homeland a relaxačky Arrow. Pro fanoušky zeleného mstitele tu tak na oslavu máme trailer na prozatím všechny natočené díly, který byl zveřejněn na Comic-conu v New Yorku.

Co říkáte na úspěch  uvedených seriálů vy? A bude se vám vůbec stýskat po již zrušených seriálech?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace