Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hannibal se představuje na prvních fotkách


ikona
Spooner
hannibal
Jak vypadá seriálový prequel slavného labužníka? 

Když televize NBC společně se známým producentem Bryanem Fullerem (Pushing Daisies) ohlásila svůj nový seriál o legendárním záporákovi Hannibalu Lecterovi, nikdo moc nevěděl, zda se má vůbec těšit. Televizní projekt Hannibal, který bude sledovat Lecterovu spolupráci s agentem Willem Grahamem a jeho postupně přibývající apetit k lidskému masu, totiž na začátku smrděl spíše šikovným kalkulem, jak ze slavné značky vydolovat ještě poslední halíř. Časem se ovšem k seriálu začala přidávat čím dál zajímavější jména a divákovi bylo jasné, že Bryan Fuller to s příběhy slavného jedlíka myslí zatraceně vážně. Režie pilotu se ujal tvůrce 30 dní dlouhé noci David Slade, agenta Grahama si zahraje britský herec Hugh Dancy, jeho šéfa ztvární Laurence Fishburne a mladší verze filmové ikony se nezhostil nikdo menší než dánský herec Mads Mikkelsen. Z televizního Hannibala se tak během chvilky stala neodolatelná seriálová nabídka, kterou může divák jen těžko odmítnout. Nyní se už konečně objevily také první fotografie z natáčení a my už tak můžeme v klidu říci, že se máme opravdu nač těšit.

První obrázky vypadají vskutku lákavě a očekávání se tak ještě více zvyšují. Zvláště Mikkelsen už z první fotky vypadá, že role mladého kanibala pro něj byla jako stvořená a NBC si nemohla vybrat lépe. Stanice navíc ohlásila, že seriál nebude mít klasických dvaadvacet epizod, jak jsme u celoplošných televizí zvyklí, ale pouze třináct, což je v tomto případě pozitivní zpráva. Měli bychom se tak dočkat napínavějšího a svižnějšího příběhu a minima výplňových situací. Hannibalovi se tak zřejmě dostává té nejlepší péče a nic jiného si tento gurmán ani nezaslouží. Tak snad Fuller a spol. splní na jaře všechna očekávání. Na všechny Hannibalovy fotky se můžete podívat tady, tady, tady, tady a také tady.


A jak se na prequel legendárního kuchtíka těšíte vy?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace