Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní tipy 29.10. - 4.11.2012


ikona
Davies182
programtipy
Chcete vědět, kolik oscarových snímků poběží tento týden v bedně?  

Zase samé sázky na jistotu. Co bychom bez té bedny dělali? Ethan Hunt musí už potřetí zachránit svět, Temný rytíř se poprvé opatrně rozkoukává po Gothamu a Orlando Bloom míní v režii Ridleyho Scotta vybojovat svatou válku. Letošní čtyřiačtyřicátý televizní týden za svými předchůdci rozhodně nijak nezaostává, takže se pohodlně usaďte a začínáme.

PONDĚLÍ

Bílá stuha - Dvojka - 22:00

Německý mág Michael Haneke v minulosti efektivně předvedl, jak hrát mrazivé americké hry či jak těžké je milovat na stará kolena někoho, kdo si vás už ani nepamatuje. Funny Games USA ani Láska nejsou snímky, u nichž by se od srdce zasmála celá rodina, nejinak je tomu překvapivě i s tajemnou Bílou stuhou. Dlouhý výlet do na první pohled mírumilovné severoněmecké vesnice těsně před začátkem první světové války potěší všechny, kteří milují dramatické atmosférické filmy s nádechem poctivého artu.

Další tipy:
Jeremiah Johnson - ČT2 - 21:40
Hlava v oblacích - Nova Cinema - 22:15
Ali G Indahouse - Prima COOL - 23:50

ÚTERÝ

Čistá duše - ČT2 - 22:20

Vážně je třeba něco dodávat? Nejlepší snímek roku 2001 se po nějaké době díky České televizi znovu podívá na naše přijímače a byla by škoda toho nevyužít. I s českým dabingem totiž dokáže příběh matematika Johna Forbese Nashe ml., jenž získal Nobelovu cenu za ekonomii, strhnout hned od úvodní scény. Russellu Croweovi zde unikl zlatý plešoun jen o fous, satisfakce se nicméně dočkali jak jeho filmová žena Jennifer Connelly, tak i režisér Ron Howard.

STŘEDA

Smrt čeká všude - Jednotka - 20:10

V týmu nejmocnějších superhrdinů světa jde sice Jeremy Rennerovi střílení od ruky, jako voják uprostřed realističtější válečné vřavy si však raději hraje s roznětkami. Červený, nebo modrý? Kdybyste náhodou u jakékoliv aktivované nálože narazili ještě na zelený, žlutý, nebo třeba černý, klidně zavolejte seržanta Jamese. Ten si k nebezpečné výbušnině v klídku sedne, usměje se, trochu se zapotí... ale nezapomeňte jej bránit, jinak jde všechno k šípku! Oscarový film Kathryn Bigelow je prostě bomba.

Další tipy:
Můj pes Skip - Nova - 09:55
Smrtící epidemie - Fanda - 20:05
Halloween 2 - TV Barrandov - 22:05
Serge Gainsbourg - ČT2 - 22:25
Tahle země není pro starý - Nova - 23:20

ČTVRTEK

Není co ztratit - ČT1 - 00:10
Království nebeské - JOJ - 11:50
Královna Alžběta: Zlatý věk - JOJ - 22:45
Než si pro nás přijde - Markíza - 23:10

PÁTEK

Stará puška - TV Barrandov - 22:10

Stará puška je archivním klenotem, při němž naši otcové před čtyřmi dekádami ve ztichlých kinosálech ani nedutali. Film, v němž se doktor Julien mstí za zvěrstva, spáchaná německými okupanty na jeho rodině, je šokující válečnou zpovědí jednoho z prvních předchůdců nedobrovolného hrdiny Liama Neesona. V pátek večer si zapněte Barrandov a buďte rádi, že nikdy nevznikl remake tohoto strhujícího dramatu.

Další tipy:
Halloweenská noc - Markíza - 01:10
První velká vlaková loupěž - TV Barrandov - 20:00
Tři dny Kondora - ČT2 - 21:40
Amores perros - Láska je kurva - Prima COOL - 22:25
Mission: Impossible III - Markíza - 22:50
Tlumočnice - Prima family - 23:15

SOBOTA

Dospívání po americku - Jednotka - 21:15

Avatara viděl asi každý - pokud ne, těžká závist a můžete tento odstavec s Leonardem DiCapriem a Robertem De Nirem rovnou přeskočit. Ostatní čeká bezesporu nezapomenutelná exkurze do rodiny mechanika Dwighta Hansena, jehož tyranské sklony a vášeň k alkoholu dělají záhy po svatbě vlastní manželce a synovi ze života peklo. Neoblomný důkaz o tom, jak výborného měl v dětství Leo agenta a také o skutečnosti, že tento herec nemá ve své filmografii jediný špatný film. Based on a true story!

Další tipy:
Souboj Titánů - Prima family - 13:15
Avatar - Prima family - 20:00
Indiana Jones a chrám zkázy - Nova - 20:20
Batman začíná - Markíza - 22:15 
RocknRolla - Nova - 22:50
Kronika mutantů - TV Barrandov - 22:50
Občanská výchova - Jednotka - 23:05
Hitman - Prima family - 23:35

NEDĚLE

Agent bez minulosti - JOJ - 22:35

Vyloví vás z oceánu, nic si nepamatujete a všichni kolem vám usilují o život. Co dělat? Můžete si najít nějaké sakra odlehlé místo, začít šetřit na plastickou operaci a připravit se na dlouhé roky samoty. Anebo můžete všem těm otravným lidem, kteří vás chtějí v lepším případě dohnat a pořádně seřezat, v tom horším pak prohnat kulku hlavou, ukázat, že na všechna bojová komba z mlhavého výcviku jste ještě nezapoměli. Matt Damon se naštěstí rozhodl pro variantu, která Douga Limana donutila natočit s ním o tom akční hit milénia.

Další tipy:
Báječný den - Prima love - 20:35
Barbar Conan - Markíza - 22:10

SRAČKY

Úterý - 22:00 - Nova Cinema - Nebezpečné hry 3
Sobota - 01:20 - Prima COOL - Buffy, zabíječka upírů

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace