Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Speciál: 007 v cool reklamách


ikona
Davies182
bondreklamy
Čím jezdí, čím se voní, a jakou kreditkou platí nejznámější agent na světě?  

V Čechách už asi není moc lidí, kteří by neviděli nejnovější dobrodružství nesmrtelného agenta ve službách Jejího veličenstva. Daniel Craig se v čerstvé bondovce Skyfall opět zručně ohání pistolí a nezapomenutelnými hláškami, kinosály praskají ve švech a tvůrci temné epizody si spokojeně mnou kapsy. Před plátnem ale cesta zdaleka nekončí. S takto velkým jménem byla odjakživa spojována štědrá dávka product placementu - mrkněte se s TVZone na ty nejlepší z bondovských reklam!

Hned ze začátku bychom tu měli extrasilný medikament přisluhovače jednoho z nejprotřelejších záporáků série, Goldfingera. Jaký sirup musel během natáčení Oddjob pít a proč?

Sean Connery má hodně rád francouzská auta, připomínají mu totiž to nejlepší z... tak už klikejte sem nebo na obrázek níže! Jen škoda, že dostat se k anglické verzi videa je tady docela oříšek.

 

V Anglii se na poštách hromadně omdlévá nejen při zlodějských přepadeních. Klidně stačí, když kvůli založení účtu dorazí jistý pán - i v tomto případě se dvě ze tří pošťaček spolehlivě kácí k zemi...

Sympaťák Timothy Dalton se v reklamě moc neohřál, voňavku ale používal stylovou. Navíc díky ní získal i jedno speciální povolení - jaké, to prozradí kliknutí sem a na následující obrázek. 

 

Drsňáku Craigovi se musel před deseti lety z cesty klidit fešný Brosnan. Jak obtížné tenkrát pro předposlední tvář Bonda bylo dorazit včas na pařbu v Bangkoku?

Také Jamesovi neúnavní pomocníci občas musejí jíst a pít. Na čem si pochutnával vynalézavý Q v podání Johna Cleeseho se můžete podívat tady. Pozor na obživlá rytířská brnění! 

Reklama na Heineken se stala velmi rychle hodně provařenou, s Danielem Craigem a nizozemským pivem jste se navíc mohli setkat i v jednom z MZ víkendových výplachů. Takže si dáme trochu elektroniky.

Na konec jsme pro vás vyhrabali jedno motorové školení, které prostě nemá chybu. Kdo nebude dávat pozor, v dalších dílech se už neobjeví!

 

Tak co teď máte chuť si jít koupit?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace