Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Skyfall budou lovit upíry


ikona
Spooner
sam mendes
Co chystají tvůrci poslední bondovky? 

Bonda je v posledních týdnech plný internet, útočí na nás z všelijakých reklam a naštěstí velmi úspěšně plní i kinosály. Ze Skyfall se totiž stal po právu obrovský hit, který trhá všechny myslitelné (nejen) bondovské rekordy a svoji publicitu si určitě zaslouží. Režisér Sam Mendes pak sklízí za nejnovější eskapády agenta s povolením zabíjet oprávněné ovace a scénárista John Logan bude mít nad nesmrtelným hrdinou dozor ještě hodně dlouho. Prostě spokojenost na všech frontách. Navíc to vypadá, že si Mendes s Loganem při natáčení hodně sedli, jelikož spolu plánují další projekt. A rozhodně nebudou troškařit.

Momentálně opěvovaná tvůrčí dvojka navíc poprvé zamíří na televizní obrazovky, pro které kutí zatím nepojmenovanou upírskou polízanici. Dalších Upířích deníků a spol. se však naštěstí obávat nemusíte. Jejich nejnovější seriál nás totiž zavede do devatenáctého století, ve kterém se potkáme s klasickými hororovými postavami typu Van Helsinga či doktora Frankensteina, kteří budou lovit a probodávat hordy krvelačných upírů. Tvůrci si pak vzali za vzor kultovní comics Liga výjimečných…tedy aspoň doufáme, že se shlédli jenom v comicsu. Tvůrčí dvojice se potom ujme projektu v tradičním složení, takže Mendes bude stát za kamerou a Logan před klávesnicí. Režisér Skyfallu pak bude v nejbližší době jednat s všemožnými kabelovými televizemi o možné spolupráci. Souhlas některé ze stanic asi nebude trvat dlouho, jelikož s takovým tématem a tvůrčím zázemím se seriály prodávají doslova samy. Sam Mendes je navíc pověstný svým čuchem na kvalitní látky, takže se máme zřejmě opět na co těšit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace