Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gandalf míří do sitcomu


ikona
Spooner
McKellen
Co má v plánu nestárnoucí Ian McKellen? 

Sira Iana McKellena máme rádi asi všichni. Excelentní herec a představitel několika nezapomenutelných rolí je zárukou kvalitního výkonu i v sebeprůměrnějším filmu (zdravíme Howarda za zpackanou Šifru mistra Leonarda). Představitel Magneta je navíc i ve svém požehnaném věku ještě plný energie a trumfnul si tak i na natáčení očekávané trilogie Hobit. Kostým Gandalfa však už brzy odloží do skříně nadobro a britský klasik si již teď vybral svůj další projekt. A volba je to celkem překvapivá.

McKellen si totiž zahraje jednu z hlavních rolí v připravovaném britském sitcomu Vicious. Seriál bude vyprávět o starém homosexuálním páru Freddiem a Stuartovi, který spolu žije už necelých padesát let. Není proto divu, že jejich vzájemné soužití upadlo do trochu většího stereotypu a jejich denní rutina se skládá ze čtení knížek, venčení psa a neustálého hašteření a provokování. Pravda, na první pohled to nezní jako námět, který je hoden držitele šlechtického titulu. Na scénáři ovšem nejspíš asi něco bude, jelikož McKellenova partnera si zahraje další britský veterán Derek Jacobi, kterého můžeme vídat pomalu v každém druhém historickém filmu. Záda pak bude této charakterní dvojici krýt Frances De La Tour. To je ta hodně vysoká ženská ze čtvrtého Harryho Pottera, jíž si jen tak s někým nesplete. Až příliš kvalitní obsazení na “obyčejný“ sitcom, který má na starosti producent známého seriálu Will a Grace, Gary Janetti. Vidět McKellena a Jacobiho v čistě komediálních rolích je však nabídka víc než lákavá a oba respektovaní herci se svých úloh jistě zhostí s velkou grácií. Zas tak obyčejný sitcom nás proto nejspíš nečeká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace