Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Špionážní The Americans


ikona
Spooner
americans
Jak to vypadá se seriálem plným špiónů, agentů a studené války? 

Napínavých špionážních dramat není nikdy dost. Tedy, ono jich v podstatě v amerických televizích zase tolik není. Jak ovšem dokazuje úspěch seriálu Homeland, tak hlad po podobných tématech určitě je. Na kabelovce FX si jsou vědomi této velké šance, a tak si pro nás stanice na začátek příštího roku připravila dramatický seriál The Americans. Ten nás zavede do Spojených států osmdesátých let, do atmosféry studené války, konkrétně do života manželů Elizabeth a Philipa. Ti žijí na typickém americkém předměstí, mají dvě děti a celkově byste je tipovali na šťastnou rodinku, jako vystřiženou z reklamy. Manželé jsou ovšem špičkoví ruští špióni, kteří mají od KGB za úkol plnit a řídit zde nepřátelské operace a jejich idylický život je jednou velkou lží, o čemž nevědí ani jejich děti. Situace se však začíná komplikovat, vztah utajené dvojky je čím dál vážnější, Philipovi se dostává pod kůži americký styl života a okolo jejich rodiny začne nebezpečně kroužit agent FBI, Stan. Zní to zkrátka sakra zajímavě. Za projektem pak stojí tvůrce Falling Skies, Joe Weisberg, a producent výborného Strážce pořádku, Graham Yost. Ústřední dvojici si pak zahrají Matthew Rhys a Keri Russell. Povede se však tvůrcům zpracovat výborný námět do ještě lepšího seriálu?

Podle prvního traileru to vypadá, že ano. Ukázka je sice dosti krátká a moc informací se z ní nedozvíme, příslib napínavého a nejspíš i malinko akčnějšího seriálu ale dokázal trailer navodit na jedničku. První díl má na víc pod svým režisérským palcem Gavin O´Connor, který má na kontě mimo jiné excelentního Warriora. A to už je samo o sobě dost dobrý důvod, proč tento zajímavý projekt začít sledovat. Máme se prostě opět na co těšit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace