Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Partička: Chuck Norris vs. Alien


ikona
Davies182
partickasokol
Čerstvá nálož těch nejpovedenějších scének z oblíbené improvizační show.  

Jsme zpátky se čtveřicí nejsympatičtějších televizních bavičů. Poslední díly Partičky se možná nesly v duchu průměru a jen pár scének občas potrápilo divácké bránice, ale co. Genzer je pořád stejně mimo při hádání a je to sranda, Suchánek svých smíchem zachraňuje pomalu čtvrtinu pořadu, Sokola davy jednoduše milují a pozadu nezůstává ani důvtipný komediant Chmela. Jak se tedy povedlo pět nedávných epizod? Která dokázala zaujmout od začátku do konce, a jaká z nich aspiruje na jednu z nejnudnějších půlhodin historie Partičky vůbec?

48. díl - 2012/10/08

CO BYSTE NIKDY NESLYŠELI OD... Chucka Norise. Přesně takhle to celé začalo - a stálo to za to! Kluci si dělali legraci nejen z Walkera, ale i ze svých hereckých kreací navzájem. V následující PÁRTY měl Ondra Sokol za úkol uhádnout holítko, naštvanou sousedku a Amora. Diváci se opět přesvědčili, jak to chytrému herci pálí, návdavkem se pak dozvěděli i jedno intimní tajemství z Ondrova dětství. STOP si odskákal Michal, když jej Dangl alarmem pokaždé zastavil v té nejnepříjemnější prekérní poloze. Suchoš si ale nenechá nic líbit a pomsta byla sladká! V HRDINECH si Richard hrál na Herkula - ne ten salám; 48. epizodu pak scénář završil skupinou LOS ROTOPEDOS.

49. díl - 2012/10/15

Začli jsme TELESHOPPINGEM. Suchánek se Sokolem tahali z krabice různé pomůcky pro osoby, které chtějí zapůsobit na své okolí. Nepřijdete si krásní? S plynovou maskou na tváři dobudete svět! V REKVIZITÁCH přišla na řadu spousta skopičin se štaflemi a balicí fólií. Svou kreativitou vynikal zejména Chmela, publikum se smíchy plácalo do kolen. JEDNO SLOVO se nešťastně zvrhlo v momentě, kdy Genzer vyslovil magické slůvko „škubánky“. Původní story o jízdě v protisměru na dálnici tak skončilo na policejní stanici s kastrolem plným jídla - sranda! V RUKOU hádal Ríša skok do vody, více legrace se diváci opět dočkali ve ZPOMALENÉM, ZRYCHLENÉM: diskotéka se dvěma nesmiřitelnými soky a ubohou Elvírou, která nečekaně umírá, se povedla.

50. díl - 2012/10/22

Fail sezóny, vážení. Už od úvodních RUKOU s dobrodruhem, který v přírodě popisuje nejelegantnější vykonání potřeby, jako by epizodu provázela smůla. Snaha byla, Ondřeji, záchvaty smíchu ale ne a ne přijít. V následující ROZESMĚJ se kompletnímu osazenstvu Partičky nepodařilo to nejdůležitější: rozesmát sledem křečovitých scének diváka Zdeňka. V NÁLADÁCH se dva šachisti Genzer a Sokol přetahovali v hereckém umění, desítka grimas však paradoxně nechává diváka chladným. Auč. O MUZIKÁLU a Červené Karkulce se ani nemá cenu rozepisovat, paradoxně asi nejsilnějším tak zůstává PŘÍBĚH v závěru padesátého dílu. Sokolovo kálení pod rohožku sousedky dokázalo pobavit i po dvou týdnech.

51. díl - 2012/10/29

Přichází Vetřelec! Přesně toho si totiž střihl Suchánek v PÁRTY - Genzera potrápil spolu s Chmelovou Rubikovou kostkou a Sokolovými Třemi můšketýry solidně. Prostě jedna z nejlepších disciplín pořadu, víme. V nových FOTOGRAFIÍCH Ondra s Michalem hádali, při jakých pózách byli režisérem vyfoceni Igor s Richardem. Rozpoznávání to bylo těžké, naštěstí ale i poměrně vtipné. DETEKTOR LŽI opět pauzoval oblíbený tyran Suchoš, cílem bylo vypátrat zloděje v automobilce. Geňa se následně vyřádil ve hře s názvem PRO NESLYŠÍCÍ, jeho originální pantomimické kreace budou publikum rozesmívat snad ještě ve snách. Na konec nám LOS ROTOPEDOS zazpívali o čípku - proč ne.

52. díl - 2012/11/05

V bonusovém pátém reportu se nejprve ohlédneme za BRECHTOVÝM DIVADLEM. Suchánek s Chmelou si zahráli na popeláře = garance nezapomenutelných scének a ultimátního výtlemu. Zajímá vás, CO BYSTE NIKDY NESLYŠELI OD... Pamely Anderson a Usámy bin Ládina? Populární kvarteto z Primy vám to názorně legračně předvede. V BLÁZNECH skoro vypustil duši hádající Richard - Dangl ví, co na diváky platí a roztržitého herce prostě trápí rád. Tenhle zrušený let na Mallorcu rozhodně nenaštve! ROZESMÁT SE nepodařilo divačku s kamenným obličejem, i když na pomoc výjimečně přispěchal samotný slovenský moderátor. Závěr epizody se nesl v duchu ódy na narozeniny hudebníka Mariána Čurka.

 

Za měsíc zdar.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace