Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Nové seriály na obzoru!


ikona
Spooner
trailery
Spartacus taktizuje, Kravaťáci hláškují. Jaké další ukázky se v poslední době objevily? 

Jak asi někteří z vás zaznamenali, tak nových a nových seriálů neustále přibývá - naštěstí. Midseason se pomalu ale jistě blíží a televizní producenti nás proto začali zásobovat zajímavými trailery na jejich nejnovější díla i osvědčené značky. Nových promo videí se objevuje zkrátka dost a dost. Připravili jsme si proto pro vás novou rubriku, ve které se budeme snažit zachytit ty nejzajímavější seriálové upoutávky z poslední doby. Jak vypadají podle prvních záběrů nové seriálové tituly? A v jaké formě se vrátí staří známí? S námi se to teď zjistíte.

Da Vinci's Demons
Začněme hned jednou zajímavou novinkou. Kabelová televize Starz totiž chystá další historický spektákl, kterým budou chtít zřejmě natřít zrak konkurenci. Seriál Da Vinci´s Demons má na starosti známý scénarista David S. Goyer a představí nám život legendárního malíře a vynálezce, jak ho neznáme. Na realitu a přesná fakta se zde ovšem asi tolik hrát nebude a měli bychom zřejmě dostat seriál plný intrik, tajemství, zrad a samozřejmě také nějaké té erotiky. Celé by to podle Goyera navíc mělo být i pořádně temné. No uvidíme, trailer je efektní dostatečně. Otázkou zůstává, zda nezůstane jen u něho a nedočkáme se zklamání jako třeba v případě průserového Camelotu.

Spartacus: War of the damned
Na kabelovce Starz ale ještě chvíli zůstaneme. V nové ukázce se totiž připomněla momentálně největší značka této stanice. Náš oblíbený bijec Spartacus vstoupí 25. ledna do své závěrečné sezóny, kterou budou tvůrci v následujících měsících nejspíše propagovat horem spodem. Zatím se jim to ovšem daří na jedničku. V novém videu se však kromě již známých epických záběrů dočkáme také představení nejdůležitějšího nováčka nadcházející série, Marca Crassa. Tvůrci se nás celkem obstojně snaží přesvědčit, že tento římským vojevůdce bude pro našeho rebela teprve tím pravým nepřítelem a že taktika bude hrát větší roli, než doposud. Zatím nemáme nejmenší důvod jim nevěřit.

A Young Doctor’s Notebook
O této britské minisérii jsme vás informovali relativně nedávno. Projekt televize Sky Arts 1 nám představí Daniela Radcliffa a Jona Hamma v roli mladšího a staršího já jednoho nesebevědomého doktora, jehož dvě osobnosti se nějakým způsobem setkají. Už první obrázky v nás vyvolaly značnou zvědavost a po první zveřejněné ukázce se naše očekávání ještě zvyšují. Projekt podle souboru povídek Michaila Bulgakova bude evidentně hodně sázet na humor a na herecké výkony obou hvězd. V traileru tyto ingredience fungují výborně, dokonce i bývalý zjizvený kouzelník zde vypadá velmi snesitelně. Máme se evidentně opravdu nač těšit.

Defiance
Nejen seriály z historie živ je člověk. Po delší době by to chtělo další pořádnou sci-fi. Nejnovější a také dosti odvážný pokus přichází, celkem logicky, od stanice Syfy. Seriál nás zavede do postapokalyptického světa, ve kterém se seznámíme s hrstkou přeživších. Ale ne všichni budou lidé... Z traileru, ve kterém se efekty nešetřilo, se toho moc nedozvíme a dopadnout to může všelijak. Zajímavé ovšem je, že seriál bude doprovázen také stejnojmennou online hrou. Nová pařba nejen že by měla značně prohloubit univerzum seriálového světa, ale občas ho také značně ovlivnit. No uvidíme, jestli z této nápadité premisy vyleze něco víc, než jen prázdná slova producentů.  V hlavních rolích se objeví Grant Bowler nebo Julie Benz z Dextera.

The Following
O slovo se přihlásila také jedna z nejočekávanějších novinek z midseason, která snad pomůže televizi FOX se skomírající sledovaností: kriminálka The Following. Zde se toho však od minulého proma zas tolik nezměnilo a stále se můžeme těšit na temnější detektivku s výbornými hereckými výkony v čele s Kevinem Baconem a Jamesem Purefoyem. Pořád se nemůžeme dočkat.

Suits Season 2
V lednu nás ovšem nečeká jenom návrat naštvaného bojovníka proti Římanům, ale do velmi očekávaného konce druhé série se připravují vstoupit i výborní Kravaťáci. A zde se podle krátkého proma naštěstí žádných velkých změn bát nemusíme. Opět nás čeká stylová podívaná plná hlášek, intrik, výborných herců a samozřejmě i Donny. Sedmnáctý leden je najednou sakra daleko.

White Collar Season 4
Na USA Network na začátku příštího roku však přivítají také další charaktery, které si potrpí na drahé obleky. Po pauze se totiž vrátí také oblíbená dvojice Neal Caffrey/Peter Burke a pro prvního jmenovaného budou následující epizody hodně osobní. K obsazení se navíc přidá známý seriálový ksicht Titus Weliver (Ztraceni, Touch, Son of Anarchy), který hrdinům nejspíš hodně zatopí. Fanoušci se mají zase na co těšit.

Doctor Who: Christmas Special
S již klasickou vánoční epizodou se hlásí také kultovní Doctor Who. Speciální díl se bude jmenovat The Snowmen. Neznalci seriálu, jako jsem já, řekne pak tato upoutávka skoro kulový, kromě jasného zasazení příběhu do viktoriánské Anglie. Fandové si však budou nejspíš zase pomlaskávat.

Na jaký z uvedených seriálů se těšíte nejvíce?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace