Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Last Man Standing a Modern Family


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Nabídka nám pomalu řídne, ale pořád je na co koukat. 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení návratu Modern Family, Last Man Standing, Vychovávat Hope a Suburgatory.

 

Modern Family S04E07

Upřímně? Nečekaně pobuřující byla na nejnovější epizodě Modern Family scéna, ve které se tvůrci usvědčili z nesympatií vůči Baracku Obamovi. Volební kampaň se dnes dá nacpat už asi vážně kamkoliv - a to prosím politiku na TVZone moc neřešíme. Tohle se holt nedělá. V dílu s výmluvným názvem „Zabásnutá“ se mimo ucházející vysvobozování Haley z vězení řešily i Cameronovy rodičovské schopnosti nebo Gloriino těhotenství. Ukazuje se, že to ukřičená kolumbijka nebude mít s prošedivělým Jayem jako otcem vůbec snadné. Potřebné rady jistě ráda poskytne Pritchettova bývalá žena DeDe, která se na moment znovu vrací na scénu. O notnou dávku legrace se potom postarala i rádoby doktorka Alex či ostýchavý právník Mitchell... No, ušlo to, příště ale očekávám kvalitnější potrápení bránice! (Davies182)

 

Suburgatory S02E04

George a Dallas pokračují v randění a posouvají svůj vztah na další úroveň. Co bude následovat ale George určitě nečekal a tak trochu to nepobere. Mezitím se Dalia připravuje na úlohu družičky na svatbě svého otce, který si bere jakousi singapurskou krásku a povedená dceruška se už vidí jako vládkyně téhle asijské země. Tess bohužel, stejně jako v předchozích dílech, hraje druhé housle a ostatním postavám v Chatswinu jen sekunduje. Uvidíme, jak se to v Suburgatory vyvine v dalších dílech, ale pokud se budou scénáristi držet i nadále téhle romantické linky mezi Georgem a Dallas, odvrátí se od toho, čím seriál ve skutečnosti dosud bavil, tedy kritikou a zesměšněním předměstského života a maloměšťácké morálky. V podstatě jen tohle dělá Suburgatory nějak zajímavým a koukatelným seriálem. (Dr. Z)

 

Vychovávat Hope S03E06

Tvůrci si zřejmě řekli, že tuto zatím ne příliš vydařenou sezónu obzvláštní štěky vyhaslých hvězd. Po příšerné Melanie Griffith se tak v seriálu objevil také prcičkovský Chris Klein. Ten si svoji vedlejší roličku prostoduchého prodejce nemovitostí sice docela užívá, seriálu to ovšem ve výsledku moc nepomohlo. Humoru je zde totiž opět pomálu a zápletka se točí okolo už několikrát obehrané šablony. Jimmy se totiž zase dozví o dalším děsivém tajemství ze svého dětství, které se tentokrát týká toho, že ho jeho povedení rodiče dali na pár týdnů k adopci. Zmateného Jimmyho pak nenapadne nic lepšího, než svou adoptivní skoro-rodinu navštívit. A je to opět docela nuda, která dostatečně pobaví až v posledních dvou minutách. A to už je bohužel docela pozdě. Seriáloví burani tak pokračují v neveselé sezóně, která by konečně potřebovala nakoupnout nějakou svěží zápletkou či nápadem.

 

Last Man Standing S02E02

Minulý týden se oblíbený komik Tim Allen vrátil na televizní obrazovky sympatickou kritikou amerických voleb a rozhodně nás svým comebackem pobavil. Druhý díl Last Man Standing je již tematicky odlišný a tentokrát se řeší problém vybíjené na dětském tělocviku. Mike je pochopitelně pro, aby byla dětská těla vhodně utužována, navíc tak zábavným a „chlapáckým“ sportem jako je vybíjená. Vzniká tak samozřejmě klasický střet mezi ženským pohledem na věc a Mikovým konzervativním otcovským názorem. Epizoda je sama o sobě solidní, leč po našlapané úvodní části jsme byli namlsáni ještě o něco víc. Příjemnou zprávou pro milovníky tohoto sitcomu je jeho sobotní premiéra na televizi Prima COOL. Nevíme sice, jaký herec bude Mika dabovat (líbil by se nám Václav Postránecký, ale obáváme se omylu), avšak tento druh sitcomu do českého televizního programu rozhodně patří. Dejte mu šanci. (Krasa)

 

Váš favorit?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace