Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Larry Hagman: 1931 – 2012


ikona
Spooner
hagman
Představitel Džejára se již na svůj milovaný ranč nepodívá. 

Tento víkend začneme jednou smutnou zprávu. Ve věku požehnaných 81 let nás totiž opustila jedna z legend televizních obrazovek, Larry Hagman. Herec, který za svůj dlouhý život prodělal řadu nemocí a se zdravím měl potíže již několik let, nakonec zemřel na následky komplikací spojené s jeho dlouhodobým bojem s rakovinou v okruhu své rodiny a přátel. Slavného herce samozřejmě všichni známe hlavně díky jedné roli, která se ovšem nezaměnitelně zapsala do dějin televize. Z jeho věčného intrikána a zloducha J. R. Ewinga si možná někteří dělají často legraci, to ovšem nemění nic na faktu, že díky Hagmanově charismatu v Dallasu vznikl jeden z největších padouchů televizní historie, na kterém vyrostlo nespočet generací po celém světě. A to rozhodně není málo.

Larry Hagman byl navíc své nejslavnější postavě věrný až do konce a i ve svém požehnaném věku si trumfnul do nového Dallasu vrátit a zastínit tak spoustu mladších kolegů. Nové intriky kolem ropy v Dallasu tak budou po jeho odchodu do filmového nebe ještě méně zajímavější, než byly doposud. S představitelem Džejára tak odešla jedna velká televizní ikona, které jsme se sice občas smáli, ale ve skrytu duše jsme jí měli všichni rádi. Tak nad tím svým milovaným Texasem shora pěkně dohlížej, Larry!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace