Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, Macháček a morčata


ikona
Dr.Z
krausšíp
Proč nesmí houslisti sekat trávu? A co všechno vystudoval Jiří Macháček? 

A opět ten sport. Karel Šíp si bude teď už asi pravidelně zvát každý týden nějakého toho sportovce, ať už známého, neznámého nebo zapomenutého. V úvodu nám bylo vtipem ač nevtipně naznačeno, s jakým sportem se pojí jeho první host.

Tím byl bývalý stolní tenista Milan Orlowský. Mistr Evropy z roku 1974 se rozpovídal o lepení pingpongových pálek, o nadvládě asijských hráčů a různých technikách úderů, hlavně o podání. Stejně jako u některých jiných sportovců, kteří se ve Všechnopárty už vystřídali, se pozastavili nad odměnami, ty ve stolním tenisu nejsou na takové úrovni jako u oblíbenějších sportů. Ale asi je to pořád lepší než za komunistů, kdy dostávali věcné ceny, jako třeba bulharskou televizi.

Druhým hostem byla houslistka Gabriela Demeterová. Ta vysvětlila, proč nesmí sekat trávu nebo vůbec používat některé elektrické přístroje. Pak přiznala, že je švihnutá koňmi (nejen jimi), takže své záliby v jízdě na koních se nevzdá, i když to není pro houslisty zrovna nejlepší. Stejně tak nesmí hrát tenis. Na závěr ještě stihli probrat oblečení houslistek a pak už byl dalšího extra krátkého rozhovoru konec.

Posledním hostem byl herec Jiří Macháček. Hned v úvodu se s Karlem Šípem zasekli u studií a chvilku trvalo, než si frontman skupiny MIG 21 ujasnil, kde studoval a kterou z těch škol vlastně dokončil. Nakonec jsme se tedy dozvěděli, že je vystudovaný právník. Prozradil také, proč Tomáš Hanák nechtěl, aby ho zastupoval u soudu. Zavzpomínali na fungování rádia Limonádový Joe a jejich mystifikace. Nezapomněli samozřejmě ani na působení v Divadle Sklep a kultovní Samotáře.

Na úvod Show Jana Krause nás opět čekala jedna z těch hlubokomyslných myšlenek o politickém dění v Česku. O tom, jak se komunisté derou zpět k moci, jak je celý systém jimi prorostlý a jak kardinální chyba byla komunisty nezakázat. Díky za připomenutí toho, co každý ví, příště by to chtělo se zamyslet na řešením.

Poté už přišla řada na hosty a tím prvním byla Hana Gregorová. S vdovou po Radku Brzobohatém si Jan Kraus nemohl popovídat o ničem jiném než o úmrtí slavného herce a hlavně o událostech, které se děly okolo. Zaměřili se na přílišnou pozornost médií, obzvláště těch bulvárních a touhu některých politiků přihřát si polívčičku. Na závěr pak Hana Gregorová nezpívala.

Dalším hostem byl dnes už bývalý kandidát na prezidenta Vladimír Dlouhý. Zpočátku vysvětloval svou minulost a členství v komunistické straně. Poté už následovaly klasické kandidátské otázky, které už jsme podrobněji probírali v předchozích článcích. Závěrečných pár slov patřilo současné ekonomické situaci v naší zemi.

Posledním hostem byla povoláním učitelka a ve volném čase chovatelka morčat Andrea Kroftová. Takže pokud jste se někdy chtěli dozvědět něco o chovu morčat, speciálně těch „nahých“, máte jedinečnou příležitost.

Šíp a jeho Všechnopárty v pátek zachránil Jiří Macháček, ale pokud vás zajímá stolní tenis nebo housle, přežijete i další dva hosty. Ve výsledku by to na talk show na Primě mohlo stačit, kdyby tam opět neválel Jan Kraus a zvlášť s Vladimírem Dlouhým si hezky popovídal.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace