Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na Sherlocka si počkáme


ikona
Mr. Hlad
sherlok
Sherlock Holmes a doktor Watson si dají delší pauzu, než bylo původně v plánu 

Málokterý seriál má dnes tolik fandů jako britský Sherlock. A přitom stačilo tvůrcům vypustit do světa jen dvakrát tři epizody. Jasně, v tomhle případě byla epizoda spíš televizním filmem a to takovým, který by s trošku přimhouřeným okem zvládl i kino, ale to nic nemění na tom, že tahle zmodernizovaná dobrodružství nejslavnějšího detektiva všech dob slaví obří úspěch. A jeho představitel taky. Benedict Cumberbatch si zahraje padoucha ve druhém Star Treku nebo dramatu Twelve Year a Slave a společně se seriálovým kolegou Martinem Freemanem se na něj můžeme těšit i v Hobitovi.

 

Zkrátka mají fofr. Natáčení třetí řady Sherlocka tedy nezačne v lednu 2013, jak se původně plánovalo, ale až v březnu. A logicky se tak zpozdí i premiéra. Nová sezóna měla do televize dorazit na podzim příštího roku, zdá se však, že si fandové detektivní legendy budou muset počkat až na jaro 2014. Je to sice jen pár měsíců, ale je jasné, že pro spoustu lidí bude tohle čekání dlouhé. Ovšem když je nějaký seriál úspěšný, jsou obvykle jeho herci žádanější. A v tomhle případě si ty velké role, které je zdržují, Cumberbatch a Freeman bezpochyby zaslouží.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace