Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Panství Downton po americku?


ikona
Spooner
downton
Tvůrce oblíbeného dramatu se chystá na NBC. 

O velmi úspěšném dramatu Downton Abbey vás na TVzone informujeme celkem často. Úspěšné historické kostýmní drama dokázalo, že tento žánr rozhodně nemusí oslovit jen starší ročníky a je právem oblíbené a oceňované po celém světě napříč všemi generacemi. Úspěšné série se naštěstí jen tak nezbavíme, jelikož byla trampotám osazentsva Downtonu nedávno odklepnuta čtvrtá řada Jeho tvůrce Julian Fellowes je pak samozřejmě také ohromně v kurzu a bylo tak otázkou času, kdy s ním naváže spolupráci některá z amerických televizí, která by chtěla úspěch Downton Abbey napodobit.

Do svých televizních sítí nakonec Fellowese ulovila televize NBC, pro kterou tento obletovaný tvůrce přichystá seriál The Gilded Age. A není žádným překvapením, že se opět vydáme do historie. Britský tvůrce nás tentokrát zavede do New Yorku roku 1880 do společnosti velmi bohatých titánů tehdejšího průmyslu, který zažíval svůj největší rozvoj. Sám Fellowes mluví o období velkých vzestupů a o to bolestivějších pádů, který je navíc plný snobství a nekompromisní rivality. Máme se prostě opět nač těšit, protože jde o projekt ušitý tvůrci kostýmního hitu na míru. NBC tak zřejmě koupila další potenciální hit, se kterým by navíc mohly časem přijít i nějaká ta ocenění. Historických dramat se zkrátka v bedně jen tak nezbavíme. A to je hodně dobře.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace