Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spartacus již zná svého nástupce


ikona
Spooner
spartacus
Krvavý hit se možná dočká překvapivého spin-offu. 

Závěrečná sezóna Spartaka se nezadržitelně blíží a rozhodně patří mezi nejočekávanější seriály začátku příštího roku. Zatím největší hit stanice Starz si totiž za těch pár let získal svými intrikami a brutalitou nespočet fanoušků, kterým se bude po naštvaném bijci hodně stýskat. Brečet možná budou také šéfové zmíněné kabelovky, protože tak přijdou o svůj magnet na diváky. Pánové se ale rozhodli nenechat nic náhodě, i když má televize v produkci řadu zajímavých titulů, v čele s Black Sails Michaela Baye. Začíná se totiž pomalu šuškat o možném spin-offu, kterého se zúčastní rovnou jeden z nejmocnějších mužů antické historie.

Ano, řeč není o nikom jiném než o Juliu Caesarovi. Ten se totiž, poněkud překvapivě, objeví v poslední řadě jatek nezbedného otroka a nyní už nám aspoň jeho přítomnost v seriálu začíná dávat smysl. Z historického hlediska totiž jeho účast ve Spartakových piškutáliích právě zase tolik reálná není. I když, při pohledu na první zveřejněný obrázek Caesarovi nové image je odkazování na historii opravdu trochu liché. Caesar se ve Spartakovi evidentně neztratí a tvůrci si tak nechali šikovně otevřená vrátka pro další pole působnosti. Možností k jeho samostatnému seriálu je totiž samozřejmě mnoho. Plánovaného projektu se navíc ujmou duchovní otcové Spartaka, Robert Tapert a Steven DeKnight. Nekompromisní styl tak zůstane zachován i nadále. Fanoušci oblíbeného seriálu tak můžou pomalu odhazovat kapesníčky, protože se starověkým Římem se na Starz jen tak nerozloučíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace