Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Praha plná tajných agentů!


ikona
Spooner
praha
V našem hlavním městě se opět natáčí seriál plných známých jmen. 

Filmy točené v České republice, obzvlášť v našem hlavním městě, máme docela rádi. Většinou jde sice o pěkné koniny, ale je hezké vidět Toma Cruise, který během pár sekund proběhne několik částí Prahy, Channinga Tatuma přeskakujícího ve směšném obleku tramvaj nebo Vina Diesela odstřelujícího před stověžatým městem traktor. Zahraniční snímky točené na domácí půdě jsou prostě vždycky zárukou zábavné přidané hodnoty.  Poslední dobou to navíc vypadá, že si Prahu oblíbily také zahraniční seriálové produkce. Po nedávném, a nepříliš podařeném, seriálu Pohřešovaný se zde totiž natáčí další zahraniční seriál, který nešetří zajímavými jmény a slušnou zápletkou.

Nový vskutku mezinárodní seriál Crossing Lines bude sledovat kroky Mezinárodního trestního soudu a speciální jednotky vyšetřovatelů, která se zaměřuje na mezinárodní zločin. Tento elitní tým detektivů se pak bude snažit dostat na kobylku nadnárodní síti zločinců s cílem je co všechny nejrychleji pozavírat. Jasný, moc originality projekt nepobral. To však neznamená, že by nás nemohl čekat napínavý seriál. Obsazení je navíc také hodně slušné. Vedle několika evropských a ne příliš známých jmen se totiž dočkáme také veterána Donalda Sutherlanda či neselhávajícího Williama Fichtnera z Prison Breaku nebo válečné pecky Černý jestřáb sestřelen. Projekt se kromě České republiky natáčí také ve Francii a díky obsazení dvou zmíněných neselhávajících herců se jedná o opravdovou mezinárodní produkci, která by měla české diváky zajímat. Seriál pak v příštím roce uvede exkluzivně televize AXN. Takže pokud vás tedy seriál zaujal, tak máte další důvod navíc si tuto televizi zaměřenou na seriály pořídit. Snad tedy bude pronásledování zločinců v uličkách Prahy stát za to.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace