Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na BBC se bude kouzlit


ikona
Spooner
strange
Jaký ambiciózní projekt chystá britská jednička na příští rok? 

Sherlock, Luther, Wallander, Červený trpaslík, Hunted…To je jen malý výčet výborných seriálů, kterými nám v posledních letech dělají radost talentovaní tvůrci z Velké Británie. Zdejší produkce totiž umí někdy slušně prohnat i tu americkou, aspoň co se kvality týče. Televizní jedničkou zde pak samozřejmě nadále zůstává BBC, která bude chtít příští rok své postavení samozřejmě ještě více utvrdit. Dalším ambiciózním projektem, kterým by jim měl tento cíl splnit, bude adaptace populární knihy od Susanne Clarke, Jonathan Strange & Mr. Norrell.

Kniha, takže samozřejmě i seriál, je zasazen do malinko alternativní Anglie v době Napoleonských válek, ve které budeme sledovat osudy titulního kouzelníka pana Norrella a jeho učně Jonathana Strange. Ti pomáhají britské vládě v různých misích, ovšem jejich rozdílné názory a charaktery je nakonec oba osudově postaví proti sobě. Už z námětu jasné, že se bude jednat o ambiciózní projekt, na který asi bude potřeba i slušný peněžní obnos. Toho se v případě BBC bát nemusíme. Seriál navíc sepisuje Peter Harness, který má za sebou také již zmíněnou a do nebe vyzdvihovanou pecku Wallander. Teď už si jenom musíme počkat, kdo si vlastní hlavní dvojici zahraje a pak se můžeme pomalu začít těšit na další nadějný britský počin.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace