Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Speciál: Stárnoucí TV hrdinové, 3. díl


ikona
Davies182
specialstarnuti
V závěru našeho miniseriálu dojde i na kouzla, vaření drog a sériové vrahy. Vrátí se Andersonův MacGyver z důchodu?  

Památná věta ze Smrtonosné zbraně se možná k televizním seriálům tak úplně nehodí, k našemu tématu o stárnutí postav ale pasuje dokonale. Nejen na Melu Gibsonovi je totiž v průběhu čtyř dílu akční filmové legendy patrná každá další nová vráska - s nezvratnými přírodními problémy se zdaleka nepotýká jen policista Martin Riggs! Kriminalista Dexter Morgan, osazenstvo Dr. House či perníkový táta Walter White taktéž nemládnou, ostatně jako nikdo z nás. Která z oblíbených seriálových postav má vůbec nejšikovnější maskér(k)y teď můžete zjstit i vy. Kámen mudrců na své objevení ještě stále čeká!

Nejdříve zavítáme k asi nejznámějšímu televiznímu šikulovi. MacGyver moc dobře ví, jak udělat z krabičky od zápalek, ruličky toaletního papíru a kanystru od benzínu plamenomet. Stačí, když mu k tomu dáte kolem čtyřiceti minut - to se pak dějí zázraky! Jak moc Andersonova postava během sedmi řad seriálu zestárla, se přesvědčte níže. Aktuální hercovu fotku jsme raději negooglili, bohatě nám stačilo jedno z minulých hezkých vstávání.

Sliby se mají plnit (hlavně o Vánocích), takže jsme zpátky na návštěvě ve Wisteria Lane. Zdejší ulice je plná domácích puťek, které odmítají podepsat smlouvu s Matkou přírodou. Jak šel čas, nebyla snad mezi hrdinkami Zoufalých manželek jedna jediná, na které by se viditelněji podepsal zub času - dokonce i zákeřná rakovina ostrouhala! Jak se během osmi let na ulici změnila Susan Mayer? Vážně by nás tady zajímal poměr realita/retuš.

Dexter Morgan si kupodivu s mnoha ženskými seriálovými hrdinkami v ničem nezadá. Herecká hvězda sice poměrně nedávno vítězně vyšla z boje se zhobnou nemocí, z Michaelova obličeje ale žádné brutální změny nevyčtete. Anebo se jedná o další šikovnou promofotku, která tahá nás, obyčejné smrtelníky, za nos? Netušíme. Jedna věc je však jistá: v televizi se klidně můžete stát vraždícím poldou a efekt bude po sedmi letech stejný, jako byste se napili z pramene mládí.

 

A zase tu máme jednu speciální habaďůru. Šibalský Rampelník ze stále oblíbenějšího Once Upon a Time totiž v telce ve skutečnosti nezestárnul - zákeřní seriáloví scénáristé jej jednoduše teleportovali do moderní doby. V "reálném" světě je tak postava výborného Roberta Carlyleho sympatickým dobrodějem z městské lékárny, jeho pravou podobu má ale stále v živé paměti nejen Zlá královna. Takže je to pravda: mládne se jen v pohádkách!

 

Když se řekne Allison Cameron, spousta lidí nad jejím znovuobjeveným, fiktivním křestním jménem jen zakroutí hlavou. Aby ne, tahle sličná rudovláska z Dr. House totiž vždy byla jen a pouze Cameron(ová), no ne? Z lékařského týmu jí za dlouhá léta v nemocnici Princeton–Plainsboro  tykal snad jen Spencerův Chase, a to ještě v ložnici. Při bližším pohledu na fotky si prosím povšimněte nejen výrazné změny barvy příčesku, ale i absence prvotního, téměř dětinského výrazu...

 

Seriál o stárnutí prostě nemůžeme zakončit jinak než s ponaučením, že drogy jsou opravdu špatné. Znáte to už ze South Parku, opakování je ale matka moudrosti. Jen se přesvědčte na vlastní oči, co dělá vaření metamfetaminu s lidskou pokožkou: nejdříve vám vypadají vlasy a naroste bradka, následuje přímo úměrný nárůst nových vrásek a doslova ďábelská proměna obličeje, které se už nezbavíte. Ehm, tak jo. My víme, že je Walter White nemocný, ale byla to legrace, ne?

 

A to je vše, přátelé. Za dekádu naviděnou u aktuálního speciálu!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace