Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velké trable na Středním východě


ikona
Spooner
homeland
Co chystají tvůrci úspěšného Homeland? 

Některé projekty jsou předurčeny k tomu být úspěšné již od první zmínky. Může za to většinou výborný a zajímavý námět, věhlasná jména tvůrců či velká zákulisní šeptanda o kvalitách samotného scénáře. Nový seriál Tyrant momentálně disponuje všemi třemi jmenovanými atributy. Jedná se totiž o nové televizní dítko tvůrců úspěšného napínáku Homeland, Howarda Gordona a Gideona Raffa. Druhý jmenovaný je navíc podepsán také pod předobrazem oceňovaného hitu, izraelským seriálem Hatufim. Raff samozřejmě sepisuje scénář také ke svému připravovanému projektu. Sehranou partičku navíc doplní producent Craig Wright, který má na svém kontě například úspěšné Odpočívej v pokoji či Ztracené.

A o čem že ten již předem vyzvihovaný seriál vlastně bude? Tentokrát se podíváme na Střední východ, kde jedna typická americká rodinka žije poklidným a skromným životem. Jejich relativní veget ale brzo skončí a rodina je vržena do bouřlivých událostí středovýchodního národa. Prostě projekt pro tvůrce Homeland jak stvořený. Scénář je navíc v televizních kruzích veleben již teď a o seriál samotný mělo obrovský zájem několik stanic. Televizní bitvu nakonec vyhrála kabelovka FX, domov drsných motorkářů či strašidelného blázince. Pokud se v produkci něco ošklivě nepokazí, tak si úspěšná stanice nejspíš brzy připíše další hit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace