Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Život Johna Leguizama


ikona
Spooner
leguizamo
Jaký seriál chystá přehlížený herec? 

John Leguizamo patří mezi herce, které si ve filmu jen tak nesplete, ale někteří diváci si jeho jméno ihned vybaví jen stěží. Sympatický herec zkrátka nikdy nepatřil mezi velké hvězdy, ve vedlejších rolích se ale nikdy neztratil a člověk mu uvěří jak maniaka s bouchačkou v ruce, tak komediálnější roli. V posledních letech to ovšem s filmografií kolumbijského rodáka nevypadá zrovna dobře a rodinou kasičku tak plní hlavně neustálým dabováním Doby ledové. Jeho nedávný seriálový pokus Kings of Van Nuys byl navíc zaříznut ihned po pilotu a Leguizamo jako by byl předurčen k tomu hrát již pouze v méně zajímavých projektech. Upozaděný herec se však nevzdává a přichází s dalším pokusem o dobytí televizních obrazovek. A tentokrát to bude osobní. Doslova.

Jeho nový komediální seriál na ABC totiž bude volně inspirován hercovým vlastním životem. Zatím nepojmenovaný projekt se zaměří hlavně na jeho vztah s rodinou a životem v New Yorku. V sondě do svého života bude Leguizamo bojovat s privilegovaným životním stylem a snažit se vychovávat své děti tak, aby se nestaly typickými rozmazlenými spratky slavných lidí. Dále se bude snažit udržet vztah se svými přáteli, rodinou a svým bývalým “nehvězdným“ životem v Bronxu. Z prvního nástřelu to zas na moc velkou švandu nevypadá, Leguizamo ovšem komediální talent rozhodně nezapře. Podílí se samozřejmě také na samotném scénáři a celý seriál si i zprodukuje. Tak snad už se sympatickému umělci zadaří.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace