Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na HBO se bude opět volit


ikona
Spooner
volby
Oceňovaný Game Change bude mít pokračování. O kom bude tentokrát? 

O úspěchu televizního politického dramatu od HBO Game Change alias Prezidentské volby se toho napsalo už hodně. Julianne Moore posbírala za roli Sarah Palin všemožná ocenění, režisér Jay Roach opět dokázal, že točení politických dramat mu jde lépe než natáčení komedií a HBO si připsalo další velmi úspěšný zářez. Není proto žádným velkým překvapením, že bude chtít věhlasná kabelovka svůj úspěch napodobit a chystá sequel úspěšného dramatu.

Ten se bude (ne)překvapivě zabývat nedávno ukončeným volebním maratónem. Kabelová televize si totiž již s předstihem zajistila práva na připravovanou knihu novinářů Marka Halperina a Johna Heilemanna Double Down: Game Change 2012. Ti napsali knižní předobraz právě i k oceňovanému snímku s Julianne Moore a kouknou se tak i tentokrát na zoubek skončenému prezidentskému souboji. Zatím samozřejmě nejsou známé žádné další podrobnosti. Nevíme tedy, o jakém politikovi bude kniha, respektive film, vyprávět a ani o případném návratu Jaye Roache za kameru se nic neví. Nejvíce se samozřejmě spekuluje nad příběhem poraženého Mitta Romneyeho, na nějaké to potvrzení si však budeme muset nějaký pátek počkat. HBO má minimálně nominace na prestižních cenách jistá už teď.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace