Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Vikingové se s tím nepářou


ikona
Mr. Hlad
vikings
První upoutávka na seriál Vikings naznačuje, že se můžeme těšit na velké věci a spoustu krve 

Vikingové nebyli nejspíš zrovna sympaťáci, ale na druhou stranu všechno to chlastání a rubání mohla být celkem zábava, když na to měl člověk játra a fyzičku. O seriálu Vikings už jsme psali několikrát a je tu dost důvodů, proč se na něj těšit. V hlavní roli se objeví nezklamávající Gabriel Byrne, History Channel ukázal ve westernu Hatfields & McCoys a v The Kennedys, že seriály umí a nebojí se napumpovat do nich hvězdy i peníze a s násilím si tu taky nikdo moc hlavu neláme.

Příběh Ragnara Lothbroka, jednoho z nejslavnějších vikingských válečníků, by se měl točit nejen kolem jeho samotného, ale bude se zabývat i jeho rodinou a máme se těšit na klasické drama o tom, jak se z jednoho obyčejného válečníka stal král, ně něhož údajně dohlížel sám bůh Odin. Jen se tu nejspíš nebude moc politikařit, ale spíš sekat hlavy. Každopádně první upoutávka naznačuje, že rozepře se rozhodně nebudou řešit nad hrnkem čaje earl grey. Podívat se můžete tady.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace