Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledání matky jen tak neskončí


ikona
Spooner
matka
Oblíbený sitcom mu odklepnutou další sezónu. 

Seriál Jak jsem poznal vaši matku patří stále mezi nejoblíbenější sitcomy současnosti. Kouzlo a humor prvních sérií už však dávno vyprchal a seriál i přes pár výborných dílů za sezónu spíše čím dál více připomíná nastavovanou kaši. Matka stále nikde a Barney už také není, co býval. Sledovanost si ovšem sitcom stále drží na stejné úrovni a bylo tak jasné, že kravaťáci ze CBS budou chtít tvůrcům a hercům co nejdříve prodloužit končící smlouvy. Zvláště, když budoucnost jejich nejsledovanějšího sitcomu Dva a půl chlapa je díky kontroverzním výrokům Anguse T. Jonese opět ve hvězdách. CBS nakonec přece zašustila tou správnou sumou peněz a nekonečné hledání matky tak dostane minimálně ještě jednu sezónu.

Dvakrát jednoduché to ovšem nejsledovanější americká stanice neměla. O odchodu ze seriálu po osmé sezóně totiž silně uvažoval představitel Marshala Jason Segel a ještě před pár dny to vypadalo, že ho žádná finanční nabídka již neobměkčí. Čím dál slavnější komediální herec si své rozhodnutí však na poslední chvíli rozmyslel a na devátou sérii nakonec kývnul. Poslední překážka k další nechtěné řadě tak byla odstavena a televize mohla ihned uzavřít smlouvu i se zbytkem osazenstva a hlavně s tvůrci, kteří na rozhodnutí CBS hodně tlačili. S Tedem hledajícím svou spřízněnou duši se tak budeme setkávat i v další seriálové sezóně a odhalení matky se nám zase určitě o rok prodlouží. Otázkou zůstává, kolik fanoušků toto věčné natahování ještě bude schopno překousnout a nedá vyčpělému seriálu již definitivní sbohem.

Jak jste na tom vy? Těšíte se na další řadu nekonečného hledání, nebo by už jste chtěli co nejbližší konec populárního seriálu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace