Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robin Hood opět v akci


ikona
Spooner
hood
Čeká nás další výlet do Sherwoodského lesa. 

Legendární zbojníci, kteří bojují za chudé a občas spráskají zlé bohaté, jsou evidentně v kurzu. Je to jen pár dnů, co kabelovka USA Network ohlásila práce na nových seriálových dobrodružstvích kultovního Zorra a černému mstiteli se již teď objevila na obzoru konkurence. Řeč není samozřejmě o nikom jiném, než o oblíbeném lesním lukostřelci a pravidelném terči filmařů, Robinu Hoodovi.

Nová zpracování jeho příběhů se tentokrát dočkáme na stále troufalejší stanici CW pod logickým názvem Sherwood. Příběh nás zavede do jedenáctého století, ve kterém chce mladá šlechtična osvobodit svého neprávem uvězněného přítele. Začne proto hledat nechvalně proslulého Robina Hooda a požádá ho o pomoc. Shodou okolností dá tak ochránce spravedlnosti dohromady s jeho starou bandou zbojníků a zažehne novou naději pro utlačovaný lid z Nottinghamu. Zkrátka nic nového pod sluncem, ovšem zábavný a správně dobrodružný seriál se dá z oblíbené postavy vytřískat vždycky. Projekt má však na starosti producent nedávno zrušené a ne příliš povedené Emily Owens, Dan Jinks. Doufejme, že se mu tentokrát povede o něco lépe. Pro televizi CW to navíc znamená již druhého seriálového lukostřelce v zeleném. Snad se tedy eskapádám mstitele ze Sherwoodského lesa bude vést minimálně stejně dobře jako comicsovému Arrowovi.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace