Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Svatý kriminálník se vrací do bedny


ikona
Spooner
svaty
Kultovní postava Simona Templara se vrátí do televize. A bude u toho plno zajímavých jmen. 

Na ne příliš povedený thriller Svatý s Valem Kilmerem v hlavní roli si možná ještě pamatujete. Kdysi slavný herec v něm ztvárnil tajemného Simona Templara, charakter mnohem slavnější než samotný dávno zapadlý film. Jedná se totiž o slavnou postavu z knížek Leslie Charterise, která byla v televizi či seriálech ztvárněna takovými hereckými esy jako ex-Bond Roger Moore či legendární Jean Marais. Nyní to Simon Templar zvaný Svatý zkusí v televizi znovu. A budou u toho celkem zajímavá herecká jména.

Kultovní postavu si v připravovaném seriálu The Saint tentokrát zahraje Adam Rayner, kterého můžete znát z nedávného thrilleru Hunted s Melissou George. Rayner tak ztvární brilantního zloděje, který se díky svým jedinečným schopnostem stává jakýmsi moderním Robinem Hoodem, kterému jde po krku rozzuřená policie a ještě se do toho bude snažit sbalit svou dávnou lásku Patricii Holm. Tu ztvární stále sexy Eliza Dushku z Dollhouse a ani další role však nešetří prověřenými, nejen televizními, herci. Uvidíme zde tak například Jamese Remara z Dextera, Grega Grungerga z Hrdinů, Thomase Kretschmanna a již zmíněného Rogera Moore. Bývalý představitel agenta s povolením zabíjet se tak vrátí do reinkarnace seriálu, který ho v šedesátých letech pomohl proslavit.  A aby těch známých jmen nebylo málo, tak režie pilotního dílu se ujme režisér druhých Postradatelných, Simon West. Je zkrátka vidět, že charakter Simona Templara táhne i po letech. Snad se seriál povede víc, než zmiňovaný film s Valem Kilmerem.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace