Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stará Channinga Tatuma utíká z vězení


ikona
Spooner
tatum
Co momentálně chystá manželka nejvíc sexy muže planety? 

Zatímco Channing Tatum se v uplynulém roce zařadil mezi největší komerční jistoty Hollywoodu, jeho drahá polovička Jenna Dewan-Tatum už to tak jednoduché nemá. V osobním životě sice momentálně září štěstím, jelikož čeká prvního potomka, ale po herecké stránce se jí od dob prvního Let´s Dance příliš nedaří. Vídat jsme jí tak mohli v poslední době hlavně v televizi, kde si zahrála v rychle zrušeném seriálu Playboy Club a v druhé sérii American Horror Story to s ní taky nejspíš nedopadlo dvakrát dobře. Brzy ji však budeme moci vidět v její asi zatím největší herecké výzvě, ve které může dokázat, že není jen pouhou sexy tvářičkou a ženou nejvíc sexy muže planety.

Stanice Lifetime totiž po televizní katastrofě Liz & Dick přichází s dalším filmovým pokusem, který zní celkem zajímavě a navíc je inspirovaný skutečnou událostí. Tatumova stará si totiž ve snímku She Made Them Do It zahraje Sarah Pender, mladou vysokoškolačku odsouzenou za vraždu svých dvou spolubydlících na sto deset let vězení. Sarah ovšem stále silně prosazuje svoji nevinu a je rozhodnuta z vězení utéct, což se jí na pár měsíců také podaří. Na nejistotě, zda je domnělá vražedkyně opravdu vina, by pak tvůrci rádi postavili celý film, stejně jako na charismatu hlavní postavy. Jenna Dewan je pak z této herecké štace nadšená. Zda ale opravdu dokáže poddat nadprůměrný výkon, je zatím ve hvězdách. Odpověď se ovšem můžeme dozvědět již velice brzy. Hůř než zmiňovaná herecká sebevražda Lindsay Lohan to však stejně dopadnout nemůže.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace