Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Skrytá identita britského podsvětí


ikona
Spooner
monahan
Jaký televizní projekt chystá oceňovaný scénárista? 

William Monahan patří bezpochyby mezi nejzajímavější scénáristy posledních let. Nepíše sice jeden scénář za druhým, ale jeho Království nebeské nás hodně potěšilo a za Skrytou identitu Martina Scorseseho dostal dokonce Oscara. Jedinou ránou vedle je tak zatím pouze jeho režisérský debut, křečovitý Londýnský gangster. Zajímavým a ne zrovna lehkým látkám jde zkrátka naproti a svou tradici neporuší ani ve své první televizní práci.

Svůj nový projekt Crime sepíše oceňovaný autor pro kabelovku Starz. Seriál nás zavede do Británie šedesátých let. Zde se bude chtít podívat pod pokličku tehdejšího světa zločinu a kriminálních skandálů. Londýnské podsvětí se navíc podle Monahana neustále protínalo se světem kultury a módy, což je jeden z aspektů, který známého scénáristu zajímá nejvíc. Dobových kriminálek navíc není v bedně nikdy dost a pod Monahanovým pečlivým vedením by mohla Starz po vynikajícím Magic City narazit na další vysoce kvalitní a úspěšnou dobovku. Snad se tak tedy opravdu stane a Monahan naváže na své úspěšné projekty i na televizní obrazovce.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace